Home » Moederschap » Zwemluiers voor je baby? Huggies Little Swimmers

Zwemluiers voor je baby? Huggies Little Swimmers

Niets is leuker dan zwemmen met je baby! Naast dat het erg leuk is, is zwemmen ook nog eens erg goed voor de motorische ontwikkeling van je kindje. Een goede zwemluier is dan zeker een musthave die niet mag ontbreken! Je hebt verschillende soorten en maten zwemluiers. Ik review vandaag de Huggies Little Swimmers zwemluiers voor je. Benieuwd wat ik ervan vind?

Huggies Little Swimmers

Huggies introduceert vernieuwde zwemluiers en –broekjes, ook wel bekend onder de naam Huggie Little Swimmers. Dit maal met een vernieuwd design met Dory en Nemo erop, en een verbeterde werking.

Zwelt niet op – De zwembroek is gemaakt van uniek absorberend materiaal en laat je baby vrij bewegen in het water. De elastische zijkanten en tailleband zorgen voor een goede pasvorm en elastische zijbeschermingen bieden extra bescherming tegen lekken.

Tuinplonzen

Wat extra leuk is, is dat Huggies daarnaast een actie is gestart om onze kleine spetters te laten oefenen in het water. De zomer van 2020 staat in het teken van Tuinplonzen!

Uiterlijk

Wat me direct opvalt is het goede elastiek en de brede band aan de bovenkant van de zwemluier. Als je je kind wilt verschonen moet je het elastiek echt open scheuren (maat 2) of net als gewone luier af doen (maat 3 & 4) en dan de zijkanten opnieuw hersluiten: pluspuntje!

Comfort & pasvorm

De luiers voelen zacht aan, en hebben een zeer goede pasvorm. En het meest belangrijke zijn doen goed hun werk! De luiers zuigen zich goed vol met water, maar worden niet zwaar. Daardoor heeft je kleintje geen last van zijn of haar zwembroekje. Ook houdt de luier goed ontlasting tegen. Je de luier als een gewone luier om en af doen en dan de zijkanten opnieuw hersluiten: pluspuntje!

Voordelen Huggies Little Swimmers

 • Dankzij de leuke, kleurrijke Disney© designs zien ze eruit als gewone zwemkleding;
 • Zwelt niet op;
 • Wordt niet zwaar;
 • Sluit goed af rond de benen en heeft anti-lekrandjes;
 • Her te gebruiken bij kort gebruik;
 • Gemakkelijk uit te doen door de scheurende/hersluitbare zijkanten;
 • Houdt ontlasting goed tegen;
 • Verkrijgbaar in verschillende maten.

Mijn mening

Al met al ben ik zeer te spreken over de luiers van Huggies. Het ontwerp is helemaal in de onderwaterstijl en vind ik als echte Disney-fan geweldig! De broekjes voelen erg zacht aan. En zitten door het fijne materiaal erg comfortabel. Daarnaast is het fijn dat ze niet opzwellen en al helemaal dat ze niet zwaar worden. Super fijn voor Zayn als je het mij vraagt.

En toen we even snel een dutje moesten doen, omdat al dat tuinplonzen toch wel vermoeiend is, kon ik de luier gemakkelijk uit doen. En hem na zijn korte slaapje weer hergebruiken. Natuurlijk hoeft dit niet en kun je zelf bekijken of je de luier hergebruikt of weggooit.

Prijs en verkrijgbaarheid

Huggies Little Swimmers zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

 • Maat 2-3 (3-8 kilo, 12 stuks) ─ zijn speciaal ontworpen voor baby’s jonger dan 6 maanden. Door de verstelbare, rekbare zijkanten heeft het broekje een comfortabele pasvorm die goed blijft zitten tijdens het spelen in het water.
 • Maat 3-4 (7-15 kg, 12 stuks) ─ hebben nu een elastische tailleband rondom voor een comfortabele pasvorm tijdens de waterpret.
 • Maat 5-6 (12-18 kg, 11 stuks) ─ hebben nu een elastische tailleband rondom voor een comfortabele pasvorm tijdens de waterpret.

De Huggie Little Swimmers zwemluiers zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en soms ook bij Action en Aldi. De prijzen verschillen enorm per winkel, maar komen op gemiddeld €5 à €6 per pak. 

Welke zwemluiers gebruik jij momenteel voor je baby?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: