Home » Fashion » Outfits » White on Fashion

White on Fashion

Het lekker weer komt er alweer aan. De zon begint steeds meer te schijnen in Nederland. We hebben met z’n allen de zomer alweer in ons bol. daarom leek het me leuk een artikel te maken over: White on Fashion: Witte kleding die je altijd met alles kunt combineren.

Jassen & Jackets die altijd van pas komen

Only     Vero Moda  Supertrash

Witte t-shirt die onder elke jas of blazer kunnen, ongeacht de kleur

Nikkie     Vila Vila

Witte broeken baggy, wijde pijp en skinny…

Rosemund                        Vanilla Yaya

En niet te vergeten een heerlijk sport- of bootschoentje eronder.

        Converse     PiecesSuperga

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: