Home » Persoonlijk » Weekly Snaps #11&12-2020

Weekly Snaps #11&12-2020

Deze post maak ik twee weken later. Jeetje, wat een zware twee weken waren het de afgelopen paar weken! Ik lag alleen maar plat en had ontzettend pijn aan mijn rug en zij. Ik bleef de antibiotica overgeven, dus moest weer terug naar het ziekenhuis voor een kuur. Maar na twee weken goed uitgeziekt te zijn en verwend door het thuis front met bloemtjes, bezoek van bezorgde vrienden en heel veel liefde van mijn lieve gezin, voel ik me eindelijk wat beter.

Zoals je kunt begrijpen heb ik dus even geen nieuws gevolgd en ook op socialmedia kanalen was ik amper te vinden. Tot mijn verbazing kwam ik in de supermarkt en was al het wc papier op. Echt niet handig als je om de haverklap moet plassen! Wat blijkt? Het Corona virus in Nederland en nu moet ik in eens thuis werken. Ik ondervind het en geeft je hier wat tips om thuis te werken.

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: