Home » Food » Desserts » Weck pot dessert -Yoghurt met blauwe bessen en bastogne kruimels

Weck pot dessert -Yoghurt met blauwe bessen en bastogne kruimels

Soms wil je gewoon gezonde toetjes op tafel zetten. Vooral wanneer onze neefjes en nichtjes komen eten, is dit een simpel, makkelijk en snel recept om in een handomdraai te bereiden. Ook zijn ze helemaal weg van de weck pot waaruit ze het toetje mogen eten. Een Weck pot dessert eens iets anders, dan ijs of chocolade!

Benodigdheden Weck pot dessert

  • Weckpotten (aantal zelf te bepalen)
  • Blauwe bessen
  • Bastogne koekjes
  • Kokos kwark
  • Walnoten
  • Kokosrasp
  • Baslicum blaadjes (voor garnering)

Bereiding Weck pot dessert

Neem een weckpot en verkruimel op de bodem 1 bastogne koekje. Doe er volgens kokos kwark in. Hierna weer een laagje met bastogne kruim, ook dit is 1 verkruimelt koekje. Doe dit tot je aan de bovenkant van het Weck pot dessert bent, maar hou nog wel genoeg ruimte over om de blauwe bessen bovenop te leggen. Verdeel de blauwen bessen over de ruimte die nog opgevuld kan worden en verkruimel hier wat walnoten overheen. Maak het geheel af door wat kokosrasp eroverheen te strooien en een basilicum blaadje boven op te leggen.

Weck pot dessert

Wat vind jij van dit lekkere Weck pot dessert?

EETSMAKELIJK, BON APPÉTIT & AFIYET OLSUN

Volg:
Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 30 jaar jong. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

3 Reacties

  1. september 13, 2016 / 7:20 am

    Wat een ontzettend leuk recept! Gezond, eenvoudig te maken, lekker en het ziet er nog mooi uit ook. Ja, ik ga je recept even opslaan!

    • facebook-profile-picture
      Mariëlle
      Auteur
      september 13, 2016 / 7:25 pm

      Thanks Marieke! Ja je moet het gezond en spannend houden hé! Eetsmakelijk en laat je het even weten als je nog een lekkere variatie bedenkt?

  2. september 14, 2016 / 9:47 am

    Wat een heerlijk toetje en het ziet er prachtig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *