Home » Lifestyle » Gezondheid » Vrolijke glitterpleisters van Kruidvat voor bij een ongelukje

Vrolijke glitterpleisters van Kruidvat voor bij een ongelukje

kruidvat holografische glitterpleisters

Een ongeluk zit een klein hoekje… Voor zulke onvoorziene omstandigheden heb je vast wel een traditionele verbandtrommel in huis, waar de welbekende bruine saaie pleisters in zitten. Het wordt tijd voor een reorganisatie van de verbandtrommel, want tegenwoordig zijn er tal van vrolijke pleisters verkrijgbaar waarmee jij je wond of snee prima kunt verzorgen. En waarom zou je niet kiezen voor leuke glitterpleisters, als deze net zo goed hun werk doen? Ik review vandaag de Kruidvat holografische pleisters voor je. Lees je mee?

kruidvat holografische pleisters

kruidvat holografische pleisters

Het is balen als je een pleister nodig hebt. Een snee of wondje, dat gebeurd nou eenmaal wel eens. Vaak liggen er in de verbanddoos saaie pleisters, die zeker bij de kids de tranen niet wegnemen. En daarnaast, waarom zou je als volwassene een saaie pleister opplakken? En al die pleisters met figuurtjes en patroontjes zijn toch net iets te kinderachtig…

Wanneer je de wond goed hebt schoongemaakt en gedesinfecteerd is het zaak om een goede pleister uit te kiezen die niet aan de wond blijft plakken. Toen ik deze vrolijke Holografische glitterpleisters tegen kwam bij het Kruidvat, moest ik ze meenemen. En ik test ze voor je uit!

Verpakking

Toen ik de verpakking zag, kon ik het niet laten om ze in mijn winkelwagentje te gooien. Lekker vrolijk en wat dat holografische dan precies inhoud? Afin, ik het thuis wel bekijken dacht ik.

Als ik de verpakking open maak zie ik dat er in totaal 18 glitterpleisters in in de verpakking zitten. Door de verpakking heen te zien is dat de glitterpleisters niet allemaal dezelfde kleur hebben.

Wat ik fijn vind is dat ze afscheurbaar zijn, zodat je ze ook per 1, 2, of 3 stuks mee kan nemen. Handig om zo in mijn tas te stoppen.

Glitterpleisters

Ik was bang dat de glitterpleisters te glitterig waren, maar dat is echt niet het geval. Ze zijn echt holografisch met een soort holo-glitters erin. Lekker opvallend!

vrolijke pleisters
vrolijke

Hier onder zie je een close-up van een paar verschillende kleuren Kruidvat holografische pleisters. Als je de pleister heen en weer beweegt veranderd de kleur van de pleister. Hoe hip is dat!

Close-up kruidvat holografische pleisters

Mijn mening

Zelf vind ik het altijd handig om wat glitterpleisters in mijn handtas te hebben. Ik ben erg onhandig dus heb zo en nu dan echt wel een pleister nodig. En de glitterpleisters doen het ook goed bij de kleintjes. Sterker nog, ze doen wonderen! De pijn is één ogenblik weg. Ze zijn zo geïnteresseerd in het feit dat de pleister veranderd van kleur als je hem beweegt.

mijn mening over deze vrolijke glitterpleisters

De pleister breng je gemakkelijk aan. En het speciale wondkussen op de pleister zorgt ervoor dat de pleister niet aan de wond blijft kleven. Ook niet erg onbelangrijk, want als je wondje weer opengetrokken wordt doet dat natuurlijk zeer.

kruidvat holografische pleisters

Hier zie je een close-up van de vrolijke pleister om mijn vinger, toen ik erin had gesneden. Het staat leuk en ze blijven ook nog eens super goed zitten! Of dat ze echt waterbestendig zijn weet ik niet zeker, want dat heb ik nog niet uitgeprobeerd.

Maar dat ze opvallen dat is één ding wat zeker is. Het is net of ik een ring om heb, in plaats van een saaie pleister. En je snapt, de kleintjes hebben ineens overal pijn. Hahahah!

Prijs en verkrijgbaarheid

Wil jij voor jezelf of de kids ook zulke leuke glitterpleisters? Ze zijn verkrijgbaar bij Kruidvat in een verpakking met 18 stuks voor € 1,79 .

Heb jij ook altijd vrolijke pleisters in de verbandtrommel zitten? Of de saaie bruine?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

  1. juni 30, 2020 / 7:37 pm

    Oeeh dit is veel leuker dan die saaie bruine dingen! Moet.Kopen.Nu!!

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: