Home » Lifestyle » VLOG: VDV Live event + overnachting – Van der Valk Sassenheim-leiden

VLOG: VDV Live event + overnachting – Van der Valk Sassenheim-leiden

Van der valk viert bijna hun 1 jarig bestaan en is genomineerd door het weekblad entree voor de Beste Hotel Re-styling award. Reden voor een feestje en ik ga vandaag naar het VDV live event. Ik geef jullie een kijkje welke activiteiten er zoal plaats vinden. En alsof dat niet genoeg is blijf ik ook nog een nachtje slapen in het Van der Valk hotel.

VLOG: VDV Live event + overnachting – Van der Valk Sassenheim-leiden

Ben benieuwd wat jullie vinden van de styling?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: