Home » Persoonlijk » Vlogs » Vlog Huishoudbeurs 21-02-2016

Vlog Huishoudbeurs 21-02-2016

Goedemorgen Allemaal,

Zoals beloofd komt er vandaag weer een nieuw artikel online en om jullie te verassen is dit vandaag een vlog! Gisteren ben ik gezellig met mijn moeder, schoonzus en haar moeder naar de huishoudbeurs geweest. We hadden via de ANWB site kaartjes met korting kunnen kopen voor € 13,50 dus leek het ons wel leuk om een dagje te gaan snuffelen.

Hieronder zie je mijn verslag. Veel kijk plezier!

Vlog Huishoudbeurs

Wat kocht jij bij de huishoudbeurs? En wat vond je er dit jaar van? Laat een berichtje achter in de reacties…

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: