Home » Persoonlijk » Vlogs » Vlog Dagje Den Haag

Vlog Dagje Den Haag

In deze Vlog neem ik je een dagje mee op pad naar Den Haag. Mijn schoonzus en ik besloten op advies van mijn collega Otto een dagje te gaan uitwaaien op Scheveningen. We gingen eerst lekker ontbijten, we shopten nog wat en erna gingen we lekker naar het strand! We giechelden wat af … Kijk zelf deze nieuwe vlog maar even!

Klik hier als je de video niet kunt zien en klik hier om je te abonneren op het YouTube kanaal van Me-licious. Vind ik leuk!

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: