Home » Lifestyle » top 5 woonaccessoires

top 5 woonaccessoires

Woonaccessoires kunnen samen met een goede styling een groot verschil maken in een ruimte. Of het nou om een grote of kleine ruimte gaat, dat maakt helemaal niets uit. Vandaag deel ik mijn top 5 woonaccessoires met jullie. Kijk je mee?

1. Schommelstoel

Als je het aan mij vraagt mag de schommelstoel echt niet ontbreken in je interieur. Het geeft een speels effect en is geschikt voor mensen zoals ik die niet gemakkelijk stil kunnen blijven zitten. Er zijn verschillende afmetingen, modellen en soorten verkrijgbaar. Zo kun je ze kopen met een ketting om op te hangen of met een standaard om neer te zetten. Bovenstaande komt van Wonen met Lef.

2. Marble woonaccessoires

Marble is de nieuwe trend van dit moment en eigenlijk vind ik marble accessoires een hoop rust uitstralen. Simpel maar niet te simpel. Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande kaarsenhouders?

Afbeeldingsresultaat voor marble interior accessories

maar ook kan je denken aan een marble klok en ook zeker de koper trend mag er zijn. Onderstaande klok is een mooie combi van beide en is van het merk Zuiver. Tevens is hij ook verkrijgbaar in een zwarte, groene en grijze marble style.

Afbeeldingsresultaat voor marble klok

3. Koper woonaccessoires

En wat dacht je van dit koperen dienblad of de kaarsenhouders? Met dit gure weer geven die zeker een lekker sfeer aan jouw huiskamer of aan andere ruimtes. Je kunt koper accessoires ook heel goed verwerken in bijvoorbeeld de badkamer of de wc. Ik schreef al eerder een post waarin koper accessoires de hoofdrol speelde, namelijk in mijn 3 favoriete plekjes in huis. Maar mocht je specifiek geïnteresseerd zijn in onderstaande accessoires, dan kun je deze vinden bij de Kwantum.

[kwantum-najaarstrends-2015--014%255B3%255D.jpg]:

4. Lantaarns zijn tijdloos

Een lantaarn is de klassieke woontrend, die niet gaat vervelen en niet uit de mode raakt, mits je natuurlijk een tijdloze versie aanschaft. Zoals bijvoorbeeld deze strakke RVS lantaarn. In de herfst kun je er kastanjes in doen, in de winter nep sneeuw of kerstballen en in het voorjaar ga je voor mooie bloemen en om het jaar rond te maken kies je in de zomer voor zomerfruit. Zo zie je dat dit een woonaccessoire voor elk jaargetijde is. Onderstaande Lantaarns zijn afkomstig van Tuin-Online.nl.

Afbeeldingsresultaat voor lantaarn

5. Berber Vloerkleed

Een kleed met een culturele achtergrond die in vele interieurstijlen past en niet snel gaat vervelen. De berber zorgt in iedere ruimte voor sfeer, warmte en speelsheid. Dit kleed is o.a. verkrijgbaar bij inrichting-huis.com en op deze site vind je ook veel verschillende stijl foto’s met een berberkleed.

Afbeeldingsresultaat voor vloerkleed berber

Afbeelding 1, Afbeelding 2, Afbeelding 3, Afbeelding 4, Afbeelding 5, Afbeelding 6.

Zelf heb ik bijna alle woonaccessoires in huis, behalve het berberkleed. Dit wordt net iets te druk met de vloer en bank die wij in huis hebben staan. Maar een klassieke lantaarn, koper  en marble items, nee die laat ik niet liggen in de winkel hoor. Tenslotte hou ik van sfeer, warmte en spelen met woonaccesoires.

Wat vind jij van deze top 5 woonaccessoires?
Let me know welke heb jij al in huis hebt gehaald?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

5 Reacties

 1. Laila
  oktober 5, 2016 / 10:24 am

  Ik heb alleen de berbervloerkleed in huis
  Mooie dingen allemaal!

  • Mariëlle
   Auteur
   oktober 6, 2016 / 10:07 am

   Lekker met deze koude dagen! Lekker aaien en knuffelen?

 2. oktober 2, 2020 / 10:25 am

  Mis nog wel een mooi plaid. Vind dat toch onmisbaar in een woonkamer! Brengt meteen wat warmte in huis 🙂

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: