Home » Lifestyle » Summer Playlist 2015

Summer Playlist 2015


Vrolijk, sacherijnig, verdrietig, moe of dankbaar het maakt eigenlijk niet uit hoe ik me voel… Liever een goede track aan om daar naar te luisteren, dan stilte om me heen.

Deze zomer viel me op dat er maar weinig echte zomer nummers zijn. Vanaf het begin van de zomers draaien ze op de radio de zelfde nummers plat of herhalen ze oude nummers van jaren geleden. Ik vond het tijd om een lijstje samen te stellen van zomers nummers die mij het ultieme zomer gevoel geven: de Summer Playlist 2015.

Pitbull-Fun Fth Chris brown

Fly Project-Toca Toca

Eva Simons Ft Konshens-Policeman

Deorro x Chris Brown – Five More Hours

Sevyn Streeter-How Bad Do You Want It

Nathalie La Rose-Somebody

David Guetta-Hey Mama

Mocht je de hele playlist achter elkaar willen beluisteren dan kun je de Summer Playlist 2015 hier op youtube vinden.

Welke nummers uit deze Summer Playlist zijn jouw favorieten?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: