Home » Lifestyle » Suits Seizoen 4 op Netflix

Suits Seizoen 4 op Netflix

Hi Allemaal,

Zoals jullie weten ben ik echt verslaafd aan de serie Suits! Gelukkig kwam er gisteren weer een nieuw Suits Seizoen op Netflix uit en dat wilde ik graag met jullie delen. Het vierde seizoen bestaat uit 16 afleveringen en wordt het echt spannend! Joehoe! Mike krijgt een nieuwe baan en juist dit veroorzaakt spanningen tussen hem, Harvey en zijn vriendin. Er ontstaat een strijd tussen Mike en Harvey. Er worden zoals gewoonlijke vuile spelletjes gespeeld en het is maar de vraag wie er deze keer als winnaar uit de strijd komt en wie de grote verliezer van het geheel wordt. 

Zitten jullie vanavond ook weer aan de buis gekluisterd voor Suits seizoen 4 ? Of hou je meer van andere series?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: