Home » Lifestyle » Serie tip the client list

Serie tip the client list

Ik ben gek op series! Er kijkt niks zo lekker weg als een verhaal waar je goed in zit.

Zo kwam ik laatst The client list tegen. Een serie waarin Jennifer Love Hewitt een Texaanse moeder speelt, genaamd Riley Parks. Ze raakt in de problemen als haar man haar en zijn kinderen verlaat. Riley is niet meer instaat om de hypotheek, nog andere rekeningen te betalen. Ik weet het het klinkt als een drama, maar dat valt allemaal reuze mee, want al kijkende neemt deze serie een leuke wending! Riley weet haar vrouwtje te staan en gaat uiteindelijk aan het werk bij massage salon “The Rub” en wat er dan allemaal gebeurt brengt veel geheimen met zich mee…

serie tip client list

Als dan ineens haar man terug komt wordt het allemaal wel erg ingewikkeld. Telkens denkt Riley dat ze geen grenzen heeft, maar toch overschrijdt ze telkens meerdere grenzen waarvan ze nooit gedacht had deze te overschrijden. Heeft Riley eigenlijk wel grenzen? Het is duidelijk dat deze moeder er alles aan doet om haar gezin te beschermen.

Hou jij van stiekeme geheimen en wat spanning? Dan is deze serie zeker een aanrader voor jou…
De eerste twee seizoenen zijn nu te vinden op Netflix.

Trailer van the client list

Wat vind jij van deze serie tip the client list? Welke series volg je nog meer?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

  1. juni 3, 2016 / 1:14 pm

    Ik heb dit ook gekeken, maar op een gegeven moment (ergens in seizoen 2) is de leukigheid er wel af vond ik. Dus toen stopte ik maar met kijken.

  2. juni 4, 2016 / 7:50 pm

    Dit klinkt wel leuk! Als ik klaar ben met gossip girl ga ik me hier denk ik even aan wagen..

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: