Home » Samenwerken

Samenwerken

samenwerken

Samenwerken met Me-licious?
Dat kan op verschillende manieren:

  • Review (mijn mening van een product, een ervaring of bepaalde service)
  • Advertorial (hierbij worden de positieve punten van een product naar boven gehaald)
  • Persberichten / Persmateriaal
  • Winactie(s)
  • Gastartikel

Meer informatie?

Voor meer informatie over een samenwerking, bezoekersaantallen of overige vragen kunt u mailen naar: info@melicious.nl

Samenwerkingen

Me-licious samenwerkingen

Referenties

Onderstaand een overzicht van de bedrijven waarmee Me-licious een samenwerking heeft gehad, of een vaste samenwerking mee heeft. Het leukste aan een samenwerking is natuurlijk als beide partijen achteraf kunnen terugkijken op een geslaagde campagne en het artikel/vlog met mooie product shots/foto’s.

quote

Kaya sieraden- Dankjewel! Wat een super-super mooie blog is het geworden!! Echt, dat zeg ik niet tegen elke blog hoor! Je hebt een hele persoonlijke tekst geschreven, en daarbij ook nog eens heel mooi gefotografeerd (ik weet hoe moeilijk dit is met sieraden). Ik zou graag in de toekomst nog eens samen willen werken met Mariëlle.

quote

Kaartje 2 go- Heb een fijne samenwerking gehad met Mariëlle ze dacht goed met ons mee. We hebben samen een leuke winactie georganiseerd voor tegoed om kaartjes te kopen. De foto’s waren erg mooi en het artikel leverde behoorlijke traffic op naar onze site.

Photogifts- Wauw, wat een super mooie blog is het geworden! Ik vond de samenwerking erg prettig verlopen! In de toekomst werken we graag nog eens samen.

quote

Van der Valk- Je vlog gaf een goed beeld van ons event weer. Ook de kamers, het restaurant en de lobby heb je in een persoonlijke aanpak meegenomen in je vlog. Bedankt voor je mooie bijdrage.

quote
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is blockquote2.jpg

Handsoff My Chocolate– Mariëlle heeft voor ons een winactie georganiseerd waar veel animo voor was. Ze kwam professioneel en flexibel over. Graag werken we nog eens samen met haar in de toekomst.

quote

Lila Beauty’s– Mariëlle hielp ons met het lanceren van ons product. Inmiddels is er een aantal keer contact geweest. Niet alleen voor de promotie van meerdere producten maar ook voor advies over het genereren van meer naamsbekendheid en het doen groeien van social media. Ze denkt graag mee en heeft goede, creatieve ideeën waar gelijk ook haar meerwaarde ligt. 

Me-licious in de media

Etos website

Op de website van etos wordt Melicious uitgelicht met een review over de etos concealer pennen.

Me-licious etos friend

Hema website

Op de website van Hema wordt Melicious vermeld op de geurkaarsen pagina met een foto.

Op de webiste van sitepark staat Me-licious ook vermeld.
En ook op de website van expertpagina staat een link naar Me-licious.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: