Home » Food » Review Kiooms Salad Dressings

Review Kiooms Salad Dressings

Eet jij je salade ook met een salade dressing? Sinds ik deze heerlijke salade dressings heb ontdekt vorig jaar op de huishoudbeurs… kan ik niet meer zonder!

DSC00632v1

Kiooms Salad Dressing

Kiooms Salad Dressing maakt culinaire dressings die iedere salade, hoe eenvoudig ook, ontzettend lekker maken. Daarnaast produceren ze bij Kiooms ook culinaire oliën en een gravlak dille saus.

Kiooms Salad Dressing is een klein, groeiend bedrijf, met verkooppunten door heel Nederland. Het bedrijf is in 1995 opgezet en bevindt zich in Amstelveen. Hier worden de dressings samengesteld.

Alle handeling voor het bereiden van de Kiooms producten gebeuren handmatig , vanaf het mengen van de dressings tot en met het afvullen en etiketteren van de flesjes.

Samenstelling Kiooms Salad Dressings

Alle dressings zijn samengesteld op basis van zonnebloemolie – de koude pers – gembersiroop en dragonazijn. Ook zijn alle producten natuurlijk en bevatten ze geen conserveermiddelen E-nummers of verdikkingsmiddelen. De houdbaarheid van de dressings is rond de 10 maanden. Alleen de Blauwe Kaasdressing is korter houdbaar, meestal 5 maanden.

Een geopend flesje dressing is nog zeker een maand houdbaar. De flesjes moeten bij voorkeur in het donker bewaard worden. Op de flesjes zit een goede schroefdop. Geopende flesjes kunnen gewoon onder in de groentelade van de koelkast gelegd worden.

Welke Kiooms Salad Dressing varianten zijn er allemaal?

Er zijn maar liefst 7 soorten dressings beschikbaar. Voor de echte salade liefhebber is er dus genoeg keus en hoeft een salade ook zeker niet saai te worden!

DSC00637v1

  1. Mosterd Dressing
  2. Knoflook Dressing
  3. Frambozen Dressing
  4. Blauwe Kaas Dressing
  5. Witte Wijnazijn Dressing
  6. Rode Wijnazijn Dressing
  7. Gravlak Dillesaus

Welke Kiooms salad dressings nam ik mee?

Het liefst als zou ik alle dressings meenemen, want ze smaken telkens weer verrassend en ontzettend lekker.Maar zoveel dressing de hele huishoudbeurs over slepen vond ik toch niet zo’n goed idee…

DSC00640v1

DSC00641v1

Mijn Kiooms Dressings

  • Mosterd Dressing
  • Frambozen Dressing
  • Knoflook Dressing

 Mosterd Dressing

Een dressing met veel mogelijkheden door zijn rijke gevarieerde smaak. Lekker bij gemende sla gemixed met feta, monzarella en croutons. De mosterd dressing is niet alleen te gebruiken als sla dressing maar kan ook gebruikt worden bij hartige taart of bijvoorbeeld op een boterham.

Frambozen Dressing

De frambozendressing is een zomerse dressing met een plezierig aroma dat afkomstig is van frambozenazijn. Samen met kruiden en specerijen is het een frisse zoete dressing, smaakt erg verrassend bij hartige dingen als tomaat of feta kaas.

Knoflook Dressing

Een dressign met een iets wat pitte smaak maar tegelijkertijd heerlijke fris. Uiteraard is ook deze salade te gebruiken bij gemende sla, maar ik gebruik deze meestal over de rauwkost, of in een salade met fruit. Erg lekker bij een salade met croutons.

Inhoud & Prijs

De inhoud van een dressing is 249 ml. De flesjes kosten per stuk € 3,30 en zijn te bestellen op www.kiooms.nl

 

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: