Home » Fashion » Schoenen » Primark Lace instappers

Primark Lace instappers

Met dit heerlijke weer draag ik graag ademende lichte schoenen. Eén van mijn favorieten zijn de Primark Lace Instappers. Die ik dit seizoen kocht bij de Primark ofcourse. Al zou ik het liefst de hele dag op mijn slippers willen rond paraderen, helaas is dat niet altijd mogelijk.

Primark Lace instappers

Deze lace instappers zijn ook verkrijgbaar in het wit en kosten € 7,95 per paar. Een spot prijsje am i right?Primark Lace instappers

Wat ik zo leuk vind aan deze instappers is dat je duidelijk het bloemenpatroon in het kantwerk ziet terugkomen (zie foto hierboven) Ze zijn van binnen gemaakt van synthetische stof en de zool is van rubber.

Primark Lace instappers

Ze zitten super comfy en ik kan er de hele dag flink op doorstappen! Mijn voeten kunnen goed ademen en al draag ik ze een week al dag en nacht toch blijven ze er super uit zien!

Wat vind jij van deze Primark Lace instappers?
& welke schoenen draag jij het liefst met dit warme weer?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

10 Reacties

 1. augustus 26, 2016 / 9:18 am

  Like it, ook voor dat prijsje! Xx

 2. augustus 26, 2016 / 1:32 pm

  Ik krijg helaas altijd blaren van dit soort schoenen 🙁 Ze zijn wel praktisch wanneer het warm is en open schoenen echt niet kunnen.

 3. augustus 26, 2016 / 5:00 pm

  Erg leuk. Ik draag zomers eigenlijk altijd slippers, maar ik vind deze wel erg leuk.

 4. augustus 27, 2016 / 12:53 pm

  Wat een schattige schoentjes! Doen me denken aan de schoentjes van Toms, maar dan een heel stuk goedkoper, haha!

 5. augustus 27, 2016 / 3:18 pm

  ze zijn echt onwijs cute en dat zegt een vrouw die totaal niets van flatss houd!

 6. augustus 28, 2016 / 4:21 pm

  Die zien er heel leuk uit, en wat een prijs zeg!

 7. augustus 28, 2016 / 6:23 pm

  Deze zijn echt heel leuk! Mooi prijsje ook voor deze schoenen. De primark heeft vaak leuke dingen.

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: