Home » Beauty » Preview | Essence Extreme shine volume lipgloss

Preview | Essence Extreme shine volume lipgloss

Lipgloss speaks louder than words! Of het nu transparant, zacht roze óf juist intens fuchsia is – lipgloss geeft make-up een frisse look, laat de lippen voller lijken en kan tegelijkertijd onze natuurlijkheid onderstrepen. De populaire shine shine lipgloss creëerde als voorganger al een extreme glans met een aangename textuur, maar deze opvolger gaat voor meer. Ik laat je ze allemaal zien.

Essence Extreme shine volume lipgloss

De lipgloss is onderdeel van de clean beauty lijn. Daarom bevat het een hoog gehalte aan natuurlijke ingrediënten en ondersteunt het de productie van duurzame palmolie. Het bevat dan ook geen PEG’s, microplasticdeeltjes en parabenen. Natuurlijk is alles vegan en cruelty free.

essence-extreme-shine-volume-lipgloss

Het is verkrijgbaar in vijftien tinten verdeeld over drie varianten. Je hebt de volume lijn met 9 tinten die zorgen voor extreem volume. De plumping variant bestaat uit vier tinten die een extreem plumping effect geven. Glow is slechts één tint die reageert op de individuele pH-waarde van de lippen en geeft een natuurlijke glans.

essence-extreme-shine-plumping-lipgloss
essence-extreme-shine-glow-lipgloss

Een nieuwe dop, gemaakt van 94% gerecycled plastic, bespaart ongeveer 31 ton nieuw plastic per jaar. De extreme shine volume lipgloss is beschikbaar in 15 prachtige kleuren – Dus er is zeker weten een perfect match voor iedere stijl!

prijs en verkrijgbaarheid

De Essence Extreme shine volume lipgloss is verkrijgbaar voor € 1,99 vanaf halverwege mei in het Essence schap.

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: