Home » Lifestyle » Vlog: Orchidee besteld bij hetbestevandekweker.nl + kortingscode & verzorging tips

Vlog: Orchidee besteld bij hetbestevandekweker.nl + kortingscode & verzorging tips

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal!

Zoals jullie weten ben ik gek op bloemen, planten maar het meest op orchideeën. Daarom heb ik een Orchidee besteld bij hetbestevandekweker.nl. Laat ik jullie zien hoe goed ze verpakt worden en wat de kwaliteit is van de orchideeën. Daarnaast heb ik een leuke kortingscode voor jullie om tot 1 oktober 20% korting te krijgen op het hele assortiment van hetbestevandekweker.nl. Ook geef ik jullie een aantal verzorgingstips en vertel ik jullie hoe ik jarenlang plezier heb van mijn orchideeën.

Kortingscode: Melicious20 geldig t/m 1 oktober

Wat voor orchidee zou jij graag willen hebben
of bestellen bij het bestevandekweker.nl?

Volg:

Geef een reactie