Home » Lifestyle » Op mijn wishlist: houten wereldkaart

Op mijn wishlist: houten wereldkaart

houten wereldkaart Mooie accessoires aan de muur zorgen ervoor dat je interieur net die warme sfeer of finishing touch heeft. Zeker als je voor items gaat, die een persoonlijk tintje hebben. Op mijn wishlist staat deze houten wereldkaart van MiMi Innovations. En ook mijn vrienden is deze wereldkaart super populair. Niet gek, want deze houten wereldkaart laat zowel de harten van reisliefhebbers als interieurfanaten sneller kloppen!

Houten wereldkaart

De wereldkaart puzzel is opgedeeld in verschillende continenten die elk weer bestaan uit verschillende landen. De wereldkaart kan worden opgehangen per continent met de verwijderbare sticker of met kit. Na het aanbrengen aan de muur kunnen de kartonnen frames verwijderd worden en is het mooie 3d effect zichtbaar. Deze wereldkaart is niet zomaar een wereldkaart. Op de wereldkaart kun je droomreizen uitgestippelen of bucketlists aangeven door middel van de meegeleverde tags. Met deze tags, die je zonder moeite bevestigd, kun je bijhouden aan welke landen je al een bezoekje hebt gebracht. Welke nog op je bucket list staan of hoe je toekomstige roadtrip of droomreis zal lopen. Zo kun je iedere dag weer even terugdenken aan al die mooie reizen die je al eens hebt gemaakt, of die nog op de planning staan. Of samen met je vrienden of familie weer herinneringen naar boven halen. Daarnaast geven de gekleurde tags jouw wereldkaart een vrolijke en speelse uitstraling, die iedereen zal kunnen waarderen. Er zitten 48 tags in drie verschillende kleuren in de verpakking.  Demimi innovations wereldkaart set wordt standaard geleverd met onderdelen om de kaart aan de muur te bevestigen. En is gemaakt van duurzaam kwalitatief hout. Het leuke van deze wereldkaart is dat deze verkrijgbaar is in diverse kleuren (hout sapele, hout eiken, zwart en wit) en in verschillende afmetingen. Dus ben jij nog op zoek naar een bijzondere opvulling voor dat lege plekje aan de muur? Dan is een houten wereldkaart vast wat jij zoekt!

Je kunt de wereldkaarten gemakkelijk hieronder bestellen


[shopr_shopthepost collection=”houten-wereldkaart” size=”large”]

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

  • Mariëlle
   Auteur
   november 14, 2018 / 6:35 pm

   ik vind ze echt super leuk! Ik zou er zo meerdere in huis willen ophangen… maar dat wordt een beetje veel pinnen dan!

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: