Home » Lifestyle » Op maat gemaakt raambekleding van Onlineduorolgordijn.nl

Op maat gemaakt raambekleding van Onlineduorolgordijn.nl

Weten jullie wat raambekleding kost vandaag de dag? Waarschijnlijk zullen velen van jullie denken, raambekleding dat hoeft toch niet veel te kosten! Althans niet bij Onlineduorolgordijn.nl.

Toen wij opzoek waren naar raambekleding voor ons nieuwe huis zijn we bij verschillende bedrijven langs geweest om offertes op te vragen. We wilden ons hele huis voorzien van raambekleding, maar schrokken erg van de prijzen. € 5000,- euro om je hele huis te laten voorzien van raambekleding is geen leuke grap!

Een van de bedrijven zij: “Helaas mevrouw. Jullie hebben maten die afwijken in tegenstelling tot de meeste huishoudens. Ik kan niet meer voor u doen aan de prijs. Misschien kunt u voor uw budget een mooi hangend gordijn uitkiezen?”

Je snapt dat we erg teleurgesteld waren! Wat moesten we nu doen? We waren helemaal weg van de duo rolgordijnen die we in verschillende moderne interieurs tegen kwamen.

Zo kwamen we via via terecht bij Onlineduorolgordijn.nl een team raambekleders die met je meedenkt en verschillende raambekledingsoplossingen kon aanbieden voor onze afwijkende raammaten.

Onlineduorolgordijn.nl

Zo hebben ze de volgende soorten raambekleding:

  • Duo rolgordijnen
  • Normale rolgordijnen
  • Plissé gordijnen
  • Aluminium Jaloezieën
  • Houten Jaloezieën

Als je een keuze hebt kunnen maken uit het ruime aanbod raambekleding, komen ze deze gratis bij je opmeten! Je hoeft zelf dus niks te doen! Na een afspraak gemaakt te hebben kwamen ze binnen een dag al met staaltjes van de gordijnen, een rolmaat en trap op bezoek. Ze gingen nauwkeurig te werk en vroegen hoe we de gordijnen eventueel bevestigd wilde hebben. We kregen de zelfde avond een offerte per e-mail toegestuurd.

De offerte beviel ons wel!  Levering mogelijk binnen twee weken en ze komen gratis de gordijnen monteren. We hebben getekend en binnen twee weken hingen de gordijnen bij ons in huis.

Hieronder zie je het gordijn in de keuken. Een super groot raam van bijna 2,5 meter!

Onlineduorolgordijn.nl

Echter bleek er in de woonkamer een probleem te zijn met onze kozijnen, ze zijn scheef in ons huis gezet, waardoor de raambekleding ook niet helemaal recht in het kozijn kon hangen. Door met ons mee te denken en met de ophangbeugels de gordijnen een soort van af te stellen, zie je hier nu helemaal niks meer van!

Onlineduorolgordijn.nl

Ze hebben nu trouwens een super leuke actie lopen Samen kopen = Samen besparen. Dus wil jij nieuwe gordijnen vraag je buren of kennissen of ze ook mee willen doen en ontvang Extra Korting door samen gordijnen te kopen.

Op de facebookpagina van onlineduorolgordijn zie je en hoop voorbeelden van mensen die je al voorgingen en op hun website www.onlineduorolgordijn.nl kun je ze bestellen.

Wat vinden jullie van het resultaat? Neem jij voor nieuwe raambekleding ook eens een kijkje bij OnlineDuorolgordijn.nl?

 

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

  1. Laila
    oktober 8, 2016 / 10:42 am

    Super mooi allemaal!

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: