Home » Fashion » Schoenen » Nike Air Max the City Collectie

Nike Air Max the City Collectie

Nike Air Max the City Collectie

Oh my! Dit maal is er wel een heel bijzondere collectie door Nike uitgebracht namelijk de Nike Air Max the City Collectie. Deze 6 paar limited edition sneakers zijn vernoemd naar de grote Steden: Londen, Parijs, Milaan, New York, Shanghai en Tokio.

Als je goed naar de prints hieronder kijkt zie je dat in elke sneaker 2 bloemen zijn verwerkt die samen met de kleur de stad vertegenwoordigen. Ik ben verliefd!

Check de nieuwe City collectie hieronder!

New York

Dit is mijn favoriet! Klassiek zwart-wit met een vrouwelijke twist!

newyork

Londen

london

Parijs

paris

Milaan

milan

Shanghai

shanghai

Tokio

tokiyo

De nieuwe Nike Air Max the City Collectie zal vanaf 8 maart (op Internationale Vrouwendag) in Nederland verkrijgbaar zijn. I want them all!

Welke stad zou jij willen hebben uit de Nike Air Max the City Collectie?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

  1. april 30, 2018 / 1:45 pm

    Oh wauw! Ik ben dol op bloemen. Dus deze schoenen met bloemen er op spreken me erg aan.

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: