Home » Moeder & Kind » Moederschap » Nieuw | WaterWipes snoetendoekjes

Nieuw | WaterWipes snoetendoekjes

waterwipes snoetendoekjes

Ik gebruik al sinds Zayn zijn geboorte de WaterWipes billendoekjes, maar miste nu Zayn wat meer aan het opgroeien is een goed snoetendoekje zonder al teveel toevoegingen erin. Ik heb goed nieuws! Want sinds kort zijn er WaterWipes snoetendoekjes verkrijgbaar. In dit artikel vertel ik je er meer over.

Wat zegt WaterWipes over de snoetendoekjes:

WaterWipes Snoetendoekjes zijn speciaal ontwikkeld om handjes, gezichtjes en voetjes natuurlijk schoon te maken. De doekjes hebben een unieke structuur en bevatten slechts drie ingrediënten: 99,9% water met een druppel fruit- en soapberry extract. WaterWipes Snoetendoekjes helpen om schrale en rode wangetjes te voorkomen en zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid.

WaterWipes Snoetendoekjes

Zayn heeft erg veel last van uitslag op zijn wangetjes en kin. Bij het gebruik van random snoetendoekjes, merk ik dat de rode vlekken en de irritaties niet afnemen. Maar sinds wij de snoetendoekjes van WaterWipes gebruiken, gaat het een stuk beter met zijn gezicht.

De irritatie treed trouwens niet alleen op door de doekjes hoor, maar ook door het overtollige speeksel dat hij aanmaakt vanwege de tandjes. Als je huid dan eenmaal open ligt, wil je voor je kindje een doekje waar bijvoorbeeld geen alcohol in zit. Dit kan prikken en gaan irriteren.

Lees ook: Getest| WaterWipes babydoekjes

Verpakking

De verpakking is eigenlijk niet heel veel anders dan de verpakking van de WaterWipes billendoekjes. Waar de billendoekjes een blauwe rand hebben, hebben de snoetendoekjes een groene rand. Dus daar kun je ze aan herkennen.

waterwipes snoetendoekjes (2)

Ingrediënten

De WaterWipes snoetendoekjes bevatten slechts drie ingrediënten: 99,9% gezuiverd water met een druppeltje fruit-extract en soapberry-extract.

De zeepbes is een vrucht die op kers lijkt en bevat saponine – een zachte en natuurlijke reiniger. De bes bestaat uit één enkele, relatief grote pit, die omgeven wordt door een laag vruchtenpulp, waar de saponine zich bevindt.

De zeepbes wordt al duizenden jaren gebruikt als een zacht reinigingsmiddel voor het wassen van fijne zijde, voor haarverzorging en persoonlijke hygiëne.

Doordat de doekjes geen toegevoegde chemicaliën bevatten, helpen deze rode uitslag te voorkomen. Simpel, superzacht en supereffectief. Precies wat jouw oogappel nodig heeft!

Wat is het verschil met de WaterWipes billendoekjes?

Het verschil tussen de originele doekjes en de snoetendoekjes is de perfect reinigende structuur van de doekjes. En ze bevatten het zeepbes extract als ingredient. Daarnaast zijn ze speciaal ontwikkeld voor het volledig veilig reinigen van het gezichtje en de handjes jouw baby. Ze zijn namelijk, net als alle WaterWipes, specifiek ontworpen om zacht te zijn voor de babyhuid.

waterwipes snoetendoekjes

Mijn mening

De nieuwe snoetendoekjes zijn als je het mij vraagt een uitkomst en een fijne aanvulling op de al WaterWipes billendoekjes die we al gebruiken.

Ik vind het fijn dat deze doekjes géén chemicaliën bevatten. En dat ik niet telkens meer de verpakkingen van andere doekjes lezen opzoek naar de ingrediënten. Ondanks dat er een structuur in de doekjes zit, voelen ze nog steeds zacht aan en zorgen voor een schone toet.

Prijs en verkrijgbaarheid

WaterWipes Snoetendoekjes zijn verkrijgbaar bij de drogist, in sommige supermarkten en online bij bijv. Voordeelverpakking
Bijvoorbeeld: ♡ 540 stuks ― € 21,74

Wat voor type snoetendoekjes gebruik jij?
En let je op de ingrediënten die erin zitten?

disclaimer
Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

 1. NVM
  november 23, 2020 / 9:33 pm

  Ik denk dat er een foutje staat bij ‘mijn mening’ ; Ik vind het fijn dat deze doekjes chemicaliën bevatten.
  Denk dat je ‘geen’ vergat 😁
  Maar ik wou dus zeggen, bedankt voor je mening, ik stond in twijfel en koop ze nu zeker!

  • Mariëlle
   Auteur
   november 25, 2020 / 10:14 am

   Yes, je hebt helemaal gelijk. Het woordje géén was weg gevallen. Thanks voor de comment!

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: