Home » Fashion » accessoires » New in! Rayban Wayfarer RB3132

New in! Rayban Wayfarer RB3132

Rayban1

Ik dacht erover na om deze zomer een nieuwe zonnebril te kopen. Na vaak passen bij verschillende opticiens ben ik toch overstag gegaan. Het werd een zonnebril van het merk Rayban type: RB2132 New Wayfarer deze heb ik online besteld bij sunglasses-shop.nl

Wayfarer-montuur

Wist je dat het Wayfarer-montuur voor het eerst uit kwam in de jaren ’50 van de vorige eeuw? Het model dat in 1952 voor het eerst werd getoond was  een beetje groter, maar de huidige kleinere versie is in de loop der jaren door Rayban erg populair geworden.

De Wayfarer is een ingetogen model en staat eigenlijk bij praktisch ieder gezicht. Maar de Wayfarer wordt meestal door dames gedragen, alhoewel hij ook aan populariteit wint bij de heren.

Beroemdheden die een Wayfarer-montuur droegen

Wist je dat veel beroemdheden ons al voor gingen met het dragen van een wayfarer montuur?

  • Mary Kate Olsen;
  • Audrey Hepburn;
  • Marilyn Monroe;
  • John Lennon;
  • Michael Jackson;
  • Tom Cruise.

Waarom ik koos voor de Rayban Wayfarer?

Zelf hou ik meer van ingetogen brillen. Niet een te groot montuur en al helemaal geen piloten zonnebrillen! Het Wayfarer-montuur pas goed bij mijn gezicht. Vroeger kocht ik altijd kinderzonnebrillen, omdat de andere allemaal te groot waren voor mijn gezicht. Het grappige is ook nog eens dat ik de grootste kindermaat pas, maar roze met witte bloemetjes is niet echt mijn stijl! Zeg nou zelf is dit geen plaatje?

Rayban5

Ook was dit de eerste zonnebril waarbij de pootjes goed achter mijn oren bleven steken, zodat de bril niet afvalt.

Rayban3

Het montuur voelt niet zwaar omdat deze is gemaakt van kunststof en de glazen hebben een mooie weerspiegeling die anders is van de voorkant dan van de zijkant..

Rayban4

Rayban2

De levertijd van de zonnebril was super snel. Ik had hem al de volgende dag in huis. Hij kwam in een stevige kartonnen doos in perfecte staat aan.

Mocht je nog niet bekend zijn met de prijzen van Ray-Ban… goedkoop zijn ze niet! Voor deze bril betaal je bij sunglasses-shop.nl € 101,00 maar dan ben je ook wel verzekerd van een goede verpakking en een goede service!

 

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: