Home » Persoonlijk » Mocktail – Meloen- Munt

Mocktail – Meloen- Munt

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal!

Tijdens deze warme dagen is het belangrijk om voldoende te drinken. Water is dan meestal de beste keuze. Maar soms wil je wat anders. Iets dat verantwoord,  lekker, verfrissend en zoet is? Probeer dan eens deze Mocktail – Meloen- Mint. Net even anders dan een cocktail, omdat er geen alcohol in verwerkt is. Ik leg je in de video stap voor stap uit hoe je dit recept kunt maken.

Wat vind jij van deze Mocktail – Meloen- Munt?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: