Home » Lifestyle » mijn make up opbergen in de Leitz Mybox + Win

mijn make up opbergen in de Leitz Mybox + Win

Mijn make up opbergen in de Leitz Mybox

Als beautyblogger ben ik gek op make-up. Met het ontvangen en kopen van zoveel beautyproducten is het soms best een uitdaging om alles netjes en overzichtelijk te houden. Ik kreeg dan ook van meerdere volgers de vraag hoe ik mijn make-up kwasten, nagellak en andere beauty producten opberg. Wil jij ook je make up opbergen? In dit artikel laat ik je zien hoe ik met behulp van de Leitz Mybox mijn make-up heb opgeborgen.

I love Unicorns

Om eerlijk te zijn kon ik jullie niet direct een goed antwoord geven over het opruimen van de beautystash. Want net zoals bij veel andere dames die ik ken, was het bij mij een grote chaos. Al mijn beauty producten lagen tot voor kort verspreid over mijn blogkamer, de badkamer (het badkamer meubel had inmiddels alleen nog maar make up lades), de woonkamer and so on… Misschien moet ik toch een makeup organizer kopen? Maar het kwam er maar niet van om een make up organizer bestellen. Tot dat ik in aanraking kwam met dit modulaire opbergsysteem: de Leitz Mybox. Ik laat jullie vandaag zien hoe ik mijn beauty stash ben gaan opbergen in de Leitz Mybox.

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

Leitz Mybox

Het Leitz Mybox opbergsysteem bestaat uit meerdere modulaire opbergdozen gemaakt van wit hoogglans kunststof. Wat ik erg leuk vind aan dit opbergsysteem is dat het een minimaal kleurtje heeft aan de onderkant, dat ook vanaf de zijkant zichtbaar is. Je kunt kiezen uit de kleuren roze, blauw, lime of wit. En ik koos, hoe kon het ook anders voor de kleur roze.

mijn make up opbergen

Opbergen wordt met de  Leitz Mybox een makkie, want de lijn bestaat uit 6 modulaire onderdelen, die allemaal in elkaar passen. Namelijk een grote opbergbak, een grote deksel, een kleine opbergbak, een kleine deksel, een grote sorteertray en een opbergtray.

Om zo goed mogelijk te testen wat nou het beste werkte  voor make up opbergen kreeg ik alle varianten opgestuurd. Kijk je mee of het opbergen in de Leitz Mybox lukt?

Grote en kleine bak met deksel

De opbergdoos is zoals ik hierboven ook al zei verkrijgbaar in 2 afmetingen groot en klein. Hierdoor zijn ze gemakkelijk met elkaar te combineren (de twee kleine dozen passen perfect bovenop één grote doos), met deksel zijn ze eenvoudig te openen en te sluiten. Maar ook past de wat kleinere doos makkelijk in de grote. Zelfs als je er al wat spullen in de grote doos hebt zitten. Dat is handig!

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

Het leek me het handigst om eerst met de wat grotere producten te vinden. Deze passen het beste de grote Leitz Mybox.

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

Dus zo gezegd, zo gedaan.

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

Denk aan dagcreme, reinigingslotion, nepwimpers, bodymist, watjes, deodorant etc…

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

Het opbergen in de Leitz Mybox is super fijn, want er gaat best een hoop in!

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

Sorteertray

De grote en kleine doos zorgen voor veel opbergruimte als het om grote spullen gaat. Maar maken het wat lastiger om kleine items te organiseren. Dan komt de sorteertray handig van pas als make up opbergbak.

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox + Win-38

Hierin stop ik alle nagellakjes, lipglosjes en foundations die ik niet dagelijks gebruik. En ook lijkt het met handig voor lipstick opbergen.

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

Zo heb ik een handig nagellak opbergsysteem, waar ik al mijn nagellakjes kan terug vinden. De sorteertray past ook weer in de grote opbergdoos.

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

Opbergtray

Oké de meest grote en kleine dingen heb ik opgeborgen, maar de make-up producten met een middelmatige afmeting moet ik ook nog ergens kwijt.  Deze stop ik in de opbergtray.

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

Deze kan je in de grote opbergdoos plaatsen en er ook weer makkelijk uithalen, als je de items nodig hebt. Of wanneer je bij de spullen uit de grote doos of sorteertray wilt. De opbergtree heeft een groot vak aan de achterkant en aan de voorkant twee kleinere vakken.

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

Ik besloot om in het linker kleine vak al mijn concealers, eyeliners, oogschaduwpennen en lipgloss/lipstains op te bergen.

 

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

In het vak aan de rechterkant heb al mijn oogschaduw en wenkbrauw producten opgeborgen en mijn lipliners.

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

In het achterste vak stop ik alle wat kleinere oogschaduw paletten die ik vaak gebruik. Pff het zijn er toch nog best veel hoor, maar het past prima.

Mijn Make-up stash opbergen in de Mybox

Zo ziet de tray er van de bovenkant uit. Heerlijk georganiseerd vind je niet?

make up opbergen in de Leitz Mybox

Het resultaat

Hieronder zie je hoe de Leitz Mybox staat opgeborgen in de stellingkast van mijn beauty/blogkamer. Volgens mij is het make up opbergen goed gelukt. Alle beautyproducten zijn uit het zicht, waardoor ik als ik een artikel wil gaan schrijven niet afgeleid raak van alle producten. Bij mij zorgt dit echt voor een aangenaam en geordend gevoel. Ook merk ik dat ik eerder andere beautyproducten erbij pak, die normaal ergens op een onbekende plek in huis verspreid lagen. Best handig om al mijn beautyproducten op te ruimen in de Leitz Mybox. En het staat nog hartstikke leuk ook!

Leitz Mybox

Ik ben er alleen nog niet helemaal uit hoe ik het ga neerzetten. Zoals op bovenstaande foto met de sorteerbak in de doos. Of als op onderstaande foto met de sorteerbak los op een plank eronder. Dit lijkt me handiger met make up opbergen of weg leggen. Wat vind jij?

Leitz Mybox

Win een Leitz Mybox set naar keuze!

Omdat ik zelf zo weg ben van deze te gekke Leitz Mybox make up opbergsysteem, geef ik in samenwerking met Leitz ook een setje Mybox opbergdozen naar keuze weg. Zodat make up opbergen ook voor jou een makkie wordt!

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

 • Ga naar het instagram account van Me-licious voor de voorwaarden.

Deze winactie loopt  t/m vrijdag 19 oktober 2018 en is alleen geldig voor bezoekers uit Nederland.
(Na het sluiten van de winactie contacteer ik de winnaars zelf via privé bericht op Instagram dus houdt je inbox in de gaten!)

Veel geluk!
XoXo Mariëlle

disclaimer

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

24 Reacties

 1. oktober 12, 2018 / 8:47 am

  Wat gaaf zeg en ontzettend makkelijk , hier misschien niet voor make up maar voor al mijn bullet journal producten, ik ga meteen even naar je insta pagina.

 2. oktober 12, 2018 / 9:09 am

  Wat een mooie en handige opbergbox! Leuk om te zien hoe jij je make-up hierin opbergt.

 3. oktober 12, 2018 / 9:56 am

  Wauw, echt een handige opberger en ziet er ook nog eens mooi uit!

 4. Mariëlle
  Auteur
  oktober 12, 2018 / 10:34 am

  Zeker weten en ten opzichte van andere bakken, krijg in deze set er toch net wat meer in. Vind het echt super handy voor mijn make-up.

 5. Mariëlle
  Auteur
  oktober 12, 2018 / 10:35 am

  Daar lijken ze me ook super geschikt voor Lodi. Vooral de opbergtray lijkt me handig voor alle kleine frutsels.

 6. oktober 12, 2018 / 10:58 am

  Lijkt me best een handig systeem! Ikzelf ben niet echt fan van dozen en heb alles liefst gewoon in een kast maar als je graag opbergdozen gebruikt ziet het er wel goed uit.

 7. oktober 12, 2018 / 11:01 am

  wat leuk zeg. ziet er super mooi en handig uit. ik doe graag mee

 8. Marian B
  oktober 12, 2018 / 11:22 am

  Heel erg handig lijkt me! Kun je voor veel dingen gebruiken, ik zou ze voor het knutselmateriaal van mijn dochter willen gebruiken. Heb geen IG, wel volgend en gedeeld op G+ en Bloglovin.

 9. oktober 12, 2018 / 6:55 pm

  Wat ziet het er zo rustig uit en kan er veel in die boxen zeg

 10. oktober 12, 2018 / 7:25 pm

  Wat handige opbergdozen. Zo hou je alles netjes en bij elkaar. Ik doe graag mee, want ik kan ook nog wel wat spulletjes opruimen

 11. oktober 12, 2018 / 9:49 pm

  Super handig zeg! Vooral als je zoveel spullen hebt die je wilt opbergen. Een beetje structuur is wel fijn lijkt me 🙂

 12. oktober 13, 2018 / 9:03 am

  Mega handig systeem! Ik heb niet zo veel make-up dus ik heb deze opbergbakjes niet nodig haha

 13. oktober 15, 2018 / 8:02 pm

  Oh wat een mooie boxen zijn het zeg! Dit zou ideaal zijn om de producten in op te bergen die je veel gebruikt.

 14. jcmi.prinsen
  oktober 17, 2018 / 4:42 pm

  kijk dit zoek ik nu. ik wil af van mijn huidige opbergmethode. deze zijn leuk.

 15. jcmi.prinsen
  oktober 17, 2018 / 4:49 pm

  vrijdag 15 oktober 2018 bestaat niet. dat moet zeker zijn 17 oktober 2018 😉

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: