Home » Lifestyle » Mashup Casey Breves & Sam Tsui, sounds Amazing!

Mashup Casey Breves & Sam Tsui, sounds Amazing!

Casey Breves & Sam Tsui zijn twee vrienden met een waanzinnig zangtalent. Niet alleen kunnen ze afzonderlijk ontzettend goed zingen, maar hun ongelooflijke stemmen maakt hen ook in staat gelijktijdig twee verschillende nummer te zingen: I’m Not The Only One van Sam Smith & Thinking Out Loud van Ed Sheeran.

Mashup Casey Breves & Sam Tsui, sounds Amazing!

Ik vind het heerlijk om naar ze te luisteren en zou graag meer nummers van ze terug horen. Goede zang skills en ook niet vervelend om naar ze kijken, hihiihi.

Wat vinden jullie van deze mashup? Break it or make it? Als je het wat vind deel deze mashup dan zoveel mogelijk!

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: