Home » Beauty » Make-up » MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Ik wilde hem al een tijdje zo graag hebben… De MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle. En eindelijk heb ik ‘m dan! Voor veel vrouwen is het een klassieker. Vandaar dat ik hem ook op mijn verlanglijstje heb gezet. Benieuwd naar hoe hij eruit ziet? Vandaag review ik hem voor jullie…

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Soft En Gentle heeft een subtiele tint. Hij lijkt bijna onzichtbaar, maar de tint sluit goed aan bij je huidskleur. Hierdoor is deze Skinfinish uitermate geschikt om te gebruiken als highlighter, maar doe er niet teveel van op. Lees is more!

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Soft & Gentle ziet er in de verpakking lichtbruin-roze uit. En heeft een super mooi kleurpatroon. De combinatie van kleurtoon en verpakking geeft de highlighter een elegante uitstraling.

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Op deze close-up zie je hoe prachtig de glans van Soft & Gentle is.

Op de foto hierboven heb ik de MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle op mijn vingers.

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle (2 of 4)

Hierboven heb ik de Soft en Gentle geswatcht op mijn hand. Op de swatches zie je goed welk effect Soft & Gentle  heeft. Vooral in het zonlicht vind ik deze highlighter een prachtig effect geven! Een zachte glans met gouden ondertoon en goed gepigmenteerd.

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle (2 of 4)

Op de foto’s hierboven draag ik links géén highlighter, en rechts de MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle.

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

De kleur smelt prima samen met mijn huisdskleur, daarom heet hij waarschijnlijk ook Soft & Gentle! Je kunt hem prima gebruiken voor je dagelijks make-up routine door hem lichtjes aan te zetten, maar ga je naar een feestje dan kun je hem wat steviger aanzetten.

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Door highlighter op mijn jukbeenderen te gebruiken lijken ze voller, en ziet mijn gezicht er gelift uit.

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Ik ben echt verkocht na het zien van de voor en na foto’s. Ik maakt al eerder een review over de Mac studio quiktrik stick die ook te gebruiken is als highlighter. Na het gebruiken van Soft & Gentle kan ik echt niet meer zonder!

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Nu snap ik waarom iedereen zo razend enthousiast is over dit product! En ik ben het zeker met de rest van beautyland eens! De MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle moet iedereen in zijn beautystash hebben!

Wat vind jij van de MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle?
Gebruik je dezelfde highlighter of een andere?

Vind hier meer reviews over MAC producten

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 24, 2017 / 2:35 pm

   Kan je de andere producten van MAC ook zeker aanraden Jonna! Zo het eens proberen 🙂

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: