Home » Interieur » Luchtplantjes.nl

Luchtplantjes.nl

luchtplantjes4

Planten zijn weer helemaal hip! Wist je trouwens dat planten je humeur opfleuren en niet alleen je huis? Mooie planten op de juiste plekken maken je interieur echt af.

Luchtplantjes.nl

Zo kwam ik laatst in aanraking met luchtplantjes.nl van Marieke van Wijk.
Deze planten liefhebster was helemaal weg van diverse soorten tillandsia’s, maar kon ze nergens in binnen en buitenland vinden. Na een succesvol onderzoek kwam ze terecht bij verschillende kwekers in Nederland en is ze zelf haar eigen webshop en verkooppunt gestart! Ook staat ze regelmatig op marken/beurzen. Kijken even op de website voor meer info hierover.

Waarom een Tillandsia kopen?

Elke tillandsia heeft 3 eigenschappen gemeen: ze zijn bijzonder, zeer exotisch en vers. Zonder moeite kunnen ze elke ruimte opleuken. Het zijn de perfecte planten, want ze zijn makkelijk te verzorgen en hebben geen aarde nodig. Ook zijn ze makkelijk te verwerken op alles soorten manieren…

Verschillende soorten Tillandsia’s

In de webshop kun je diverse soorten tillandsia’s kopen. Op dit moment zijn er 22 verschillenden soorten te bestellen.

verschillende_soorten

Creatief aan de slag gaan

Er zijn veel mogelijkheden om creatief met de plantjes aan de slag te gaan. Ben je niet creatief of heb je geen zin om zelf iets te maken? Ook dan kun je bij luchtplantjes.nl terecht voor kant en klare oplossingen.

luchtplantjes5

Hoe verzorg je ze?

Geef je plantje elke week wat water door ze onder de kraan te houden of de bladeren goed nat spuiten met een planten spray.Hoe vaak het plantje water nodig heeft hangt ook af van de omgevingsfactoren, is het erg droog kunnen ze meer water nodig hebben.

Mijn Tillandsia

Dit is mijn nieuwe aanwinst:

luchtplantjes2

Wat kosten ze?

De verkoopprijzen liggen tussen de € 2,75 en de € 8,00.

Conclusie

Ze zijn makkelijk te verzorgen en op allerlei manieren te verwerken in je interieur. Ze zijn niet duur als je kijkt naar de levensduur van een Tillandsia kun je er jaren lang plezier van hebben…

Wat vinden jullie van deze plantjes? En zouden jullie er één willen hebben?

 

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: