Home » Lifestyle » Interieur » Lichtje in het donker – Gouden kandelaars

Lichtje in het donker – Gouden kandelaars

De dagen zijn korter en de temperatuur is erg laag. We zijn veel thuis, dus dit het moment om het binnen gezellig te maken met decoratie! Naast kamerplanten en dekentjes doe je dit natuurlijk met mooie gouden kandelaars. Scroll gauw verder en laat je inspireren!

Gouden kandelaars

Lekker met kaarsen, een kleedje en Netflix op de bank. De winter hoeft helemaal niet vervelend te zijn! Combineer verschillende kaarsenhouders met elkaar, voor wat extra gezelligheid.

Zelf koos ik voor twee soorten kandelaren die een ronde en ovale vorm hebben. Door ze voor elkaar te zetten creëer je diepte. Hoe eenvoudiger, hoe beter!

Opzoek naar meer interieur inspiratie? Klik dan hier.

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: