Home » Interieur » Lege plekjes in huis re-stylen voor meer sfeer in je woon of badkamer

Lege plekjes in huis re-stylen voor meer sfeer in je woon of badkamer

Je kent het wel je hele huis staat er mooi bij, maar toch kijk je telkens tegen dat lege hoekje of plekje aan waarvan je niet weet wat je ermee aan moet. Lege plekjes in huis re-stylen? Ik geef je vandaag een aantal tips…

Lege plekjes in huis re-stylen

Ik had een lege plek naast mijn koelkast. Dit was best een moeilijk plekje, door de toegangsdeur naar de hal. Om wat sfeer te creëren heb ik hier een mooie grote Yucca plant neergezet in plaats van een prullenbak.

Let op, als je een plant uitkiest dan moet het wel een plant zijn die op het lege plekje past. Let op of op de plek veel zon komt, of bijvoorbeeld juist weinig licht.

Deze yucca is makkelijk in het onderhoud en kun je bijvoorbeeld bij de Ikea kopen. Ik heb voor deze Yucca maar € 18,- betaald. Zeg nou zelf, hij staat super mooi in dit hoekje.

Lege plekjes in huis re-stylen - yucca

Planken met prulletjes

Heb je een lege muur en weet je niet wat je ermee aan moet? Je kunt er planken ophangen zoals ik hieronder heb gedaan en deze leuk stylen… en zo heb je gelijk al een heel ander effect dan de lege muur die het voorheen was. Gelijk wat meer sfeer. I like it!

Lege plekjes in huis re-stylen

Kistjes die je zelf kan stylen

Je kunt leeg overgebleven kistjes restylen door ze van binnen te beplakken met mooi kaft/inpak papier. Maar met behang kan natuurlijk ook! Dit staat niet alleen leuk in de woonkamer maar ook in de bad- of slaapkamer geeft dit een stijlvolle look. Zo kan je makkelijk als je douche spulletjes kwijt en wat dacht je van handdoeken?

Lege plekjes in huis re-stylen

Wandsticker

Een natuurlijke wandsticker doet het ook erg goed! Hij is niet al te aanwezig en vult wel het e.a. op. Persoonlijk vind ik een natuurlijke wandsticker veel origineler dan en muurtekst die iedereen op zijn muur heeft geplakt. Maar op 101woonstickers.nl kun je ook je eigen stickers laten maken. Dan kun je bijvoorbeeld je eigen vakantiefoto laten afdrukken voor op de muur. Is dat niet cool?

Photo Wall

Vul je lege muur op met foto’s. Laat een mooi behang printen met alle foto’s die je zelf hebt samengesteld. Dit kan bijvoorbeeld bij Hema Online. Hang alle schilderen netjes in een rij of maak het juist een beetje messy door juist te werken met verschillende formaten en kleuren. Je kunt de schilderijen bij de kringloop winkel, marktplaats of bijvoorbeeld xenos halen.

Lege plekjes in huis re-stylen

Met deze leuke ideeën zou je woon- en slaapkamer inmiddels ontdaan moeten zijn van al die lege plekjes… Natuurlijk moet je niet alles vol zetten, plakken en/of behangen want alles waar té voor staat is natuurlijk niet goed!

Hoe zou jij Lege plekjes in huis re-stylen?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: