Home » Persoonlijk » Plog 13 juli-Kapper en belated birthdays

Plog 13 juli-Kapper en belated birthdays

Kapper-kappersschaar


In deze plog vertel ik jullie wat ik maandag 13 Juli deed… Ik ging naar de kapper en belated birthdays werden gevierd!

Zoals gewoonlijk mijn eigen kapper Nathalie, want zij is de beste! Maar we hadden eerst een grote verassing voor haar, want ze is onlangs jarig geweest. We kochten voor haar deze onzettend mooie rozen in een grote vaas met gel korrels. Wauwie! Ze was er heeeeeeel erg blij mee!
Roze rozen
Ook hadden we lekkere carrot & walnut cake van Mark & Spencer Food voor haar meegenomen. Stiekem dacht ik eigenlijk dat het haar lievelings cake was, maar dit bleek toch niet zo te zijn. She’s more a chocolate chick! So we now  we know!

mark&spencer carrot & walnut cake

Gelukkig vonden we de cake allemaal erg lekker. Jammiej!
En cake kan natuurlijk niet gegeten worden zonder een kopje koffie erbij…

koffie tijd

Toen bleek dat er voor mij ook iets lag. Ik was ook jarig geweest en ze was me zeker niet vergeten. Ik kreeg heerlijke haar producten van Keune.

birthday cadeau

And I Freakin love it!

Keune cadeau
Hierna begon ze aan mijn haren en die van mijn moeder. Mijn moeder wilde liever niet op de foto, dus vandaar alleen een foto’s van mezelf. Alles is lekker bijgepunt en toen… Toen gingen we onze nagels lakken!
nagels lakken
En zoals altijd probeerden we weer een nieuwe look uit… gewoon nog een anders kapseltje. Zie hieronder mijn hair due.
kapsel kapper
Wat vinden jullie van mijn kapsel? En naar welke kapper gaan jullie en waarom?

 

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

 1. juli 14, 2015 / 11:22 pm

  SUPPEERRRR leuk stukje wauwieeee !!!! Heel erg bedankt voor je mooie rozen en heerlijke cake mmmm mmmm. ….

  • Mariëlle
   juli 15, 2015 / 9:55 am

   heel erg graag gedaan! Jij ook bedankt voor je mooie cadeau, de gezelligheid en niet te vergeten het nieuwe kapsel 😀

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: