Home » Lifestyle » Interieur » Interieur budget tip | wandrek van de Action

Interieur budget tip | wandrek van de Action

Dit te gekke wandrek van de Action kwam ik tijdens mijn wekelijkse winkel ronde tegen. I love action aanbiedingen! Ik vond hem er zo leuk uit zien! Dat ik graag deze interieur budget tip met jullie deel. Action heeft wel vaker decoratie voor in het interieur, zoals deze led Figuur die in elk interieur passen. Zo schreef ik al eerder een blogpost over Lege plekjes in huis re-stylen voor meer sfeer in je woon of badkamer. Je snapt dat dit zwarte wandrek hiervoor de ideale woonaccessoire is. Een mooi kaartenrek of fotorek voor aan de muur. Benieuwd naar het wandrek van de Action en hoe ik hem heb gestyled? Lees dan snel verder…

wandrek van de Action

Het wandrek van de Action is een stalen wandrek dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is.  Het wandrek heeft een afmeting van 44 x 68 centimeter. Ik heb hem zelf gezien in het wit en in het zwart. Aangezien bij ons de muren wit zijn, leek het me het leukste om het wandrek zwart staal mee te nemen als muurdecoratie.

wandrek van de Action

Mijn idee was om het wandrek op dit tafeltje naast ons bed neer te zetten. Je kunt hem natuurlijk ook aan de muur hangen met twee of vier schroeven. Dit design wandrek breekt het geheel gelijk een beetje… vind je niet?

wandrek van de Action

Kijk dat staat toch best modern en gelijk al een stuk minder saai. Het zwart rek steekt lekker af tegen de witte muur. Hij kan dienen als photo wall of prikbord. Voor pasen had ik er paaseieren aan hangen. Ook erg leuk! Zo kun je de stijl van je wandrek aanpassen op elk seizoen.

wandrek van de Action

In de verpakking zitten standaard ook een viertal zwart-wit voorbeeld kaarten, een met en quote, een liefdes hart, en twee planten soorten. Ook zitten er vijf wasknijpers in de verpakking. Ik vond de kaarten wel een leuke style hebben, dus besloot ik ze te laten zitten. En hieronder zie je het eindresultaat in een gif!wandrek van de Action

Het rosé kleurige bakje dat ik eraan heb gehangen kocht ik bij Xenos voor € 6,95. Helaas kan ik deze niet online vinden, dus als je hem wilt hebben zul je echt even in de winkel moeten langsgaan. Ook kocht ik een pakje haken bij de Xenos om het bakje op te hangen voor € 3,99. Het leek me leuk om mijn make-up kwasten in het bakje te stoppen, gewoon, omdat het kan. Maar je kunt hier natuurlijk ook wat anders in doen. Heb je last van de open spijltjes? Wikkel dan wat ijzerdraad om de spijlen heen, zodat er niks meer tussendoor kan vallen.

Ik kwam op het idee om een wandrek aan te schaffen doordat ik bij de ikea een wandrek met clips zag. Toen ik tegen dit wandrek van de Action aanliep, dacht ik zo’n goedkoop wandrek koop ik nooit meer, dus heb ik er maar gelijk twee aangeschaft.

Het wandrek is in het wit en zwart verkrijgbaar voor € 2,49 bij het action filiaal bij jou in de buurt.

Wat vind jij van dit wandrek van de action?
Zou jij hem in huis halen?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

6 Reacties

 1. april 5, 2018 / 9:14 am

  Hartstikke leuk! Dat zo’n eenvoudig ding zo’n leuk effect kan hebben! En heerlijk dat het gewoon bij de Action te koop is.

  • Mariëlle
   Auteur
   april 5, 2018 / 10:17 am

   Ja leuk hé! Ik vond het effect voor deze budget prijs ook super. Een verrijking voor je interieur.

 2. april 5, 2018 / 10:21 am

  Ik wist niet dat ze die bij de action hadden! Zo’n rek is zo leuk als decoratie 🙂

 3. april 5, 2018 / 10:23 am

  Wat een leuk rek en ook nog eens voor een superprijs. de action is gewoon super

 4. april 8, 2018 / 8:25 pm

  Hoe leuk is dit!!!!!! Makkelijk om zelf te maken en de prijs.. Om te lachen!

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: