Home » Lifestyle » Hoe verliep de plastic afval challenge? Dat zie je hier!

Hoe verliep de plastic afval challenge? Dat zie je hier!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal!

De afgelopen twee weken deed ik dus mee aan een initiatief van Sodastream: de plastic afval challenge. Dit hield in dat ik zo min mogelijk plastic huisvuil mocht verzamelen… In eerste instantie leek me dit een makkie, maar na twee dagen begon ik toch best zenuwachtig te worden. De zak die ik kreeg was niet zo groot en ook had ik besloten om zo min mogelijk producten te kopen die een plastic verpakking zitten. Hoe verliep de plastic afval challenge? Dat zie je hier!

Hoe verliep de plastic afval challenge bij jou?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

  1. december 7, 2017 / 7:07 pm

    Zo’n zak zit inderdaad gauw vol! Ik vind het wel netjes hoor, 3/4 zak voor een aantal dagen.

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: