Home » Lifestyle » Achter het scherm – Het is even stil op Me-licious

Achter het scherm – Het is even stil op Me-licious

Hi allemaal,

Sorry dat het even een tijdje stil is op Me-licious. Mijn moeder heeft vorige week zondag een motor ongeluk gehad. Ze is er niet al te best aan toe en ligt op de high intensive care. Momenteel probeer ik zoveel mogelijk tijd met haar door te brengen. Het kan dus zijn dat er de komende tijd even niks online komt. Hoop op jullie begrip hiervoor.

Duimen jullie allemaal mee dat ze snel weer beter wordt?

 

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: