Home » Beauty » Hema quick and go nagellak

Hema quick and go nagellak

Vandaag review ik twee nagellak kleuren uit de Hema quick and go nagellak collectie. De naam zegt al… Quick and go. Dus heb jij niet veel tijd of niet het geduld om je nagels te lakken? Misschien is deze nagellak dan wel iets voor jou!

Wat mij als eerste op valt tijdens het testen is dat niet iedere nagellak goed dekkend is. Hier ben ik niet echt blij mee, want laag over laag dat wordt er niet mooier op. Wel vind ik zelf dat twee lagen nagellak gewoon net wat meer body geeft en de kleur vaak beter doet spreken.

Hema quick and go nagellak – 07 Fast Fuchsia

Gelukkig is de Fast Fuchsia wel goed dekkend en eigenlijk heb ik aan één laagje nagellak genoeg. De foto’s hieronder zijn wel allemaal met twee laagjes nagellak. De nagellak lakt fijn.

Hema quick and go nagellak

De lak is niet te dik, maar ook zeker niet te dun. En ook het kwastje vind ik van prima kwaliteit.  Hij laat geen haren na, of strepen. Lekkers zomers kleurtje vind je niet?

Hema quick and go nagellak

Hema quick and go nagellak- 33 Perzik

Naast de Fuchsia kleur leek het me ook wel fijn om een snel drogende simpele kleur te hebben. Na lang twijfelen ging ik toch voor de kleur perzik, omdat ik deze net wat warmer vond dan beige. Helaas dekt de perzik niet zo erg goed. Je moet minimaal twee lagen aanbrengen wil je de kleur goed kunnen zien. Dit vind ik wel erg jammer. Maar ach wat wil je voor zo’n zacht prijsje?
Hema quick and go nagellak

De nagellak is erg snel droog, het duurt maar een minuut. Maar zelf durf ik het toch nog niet na één minuut aan te raken hoor, denk dat dit een gewoonte is geworden. Wel erg fijn want nu heb je niet meer zo snel last van butsen of strepen tijdens het drogen. Ook blijft de nagellak goed zitten. Zonder topcoat en geen gekke dingen doen met je nagels natuurlijk, hield ik het 5 dagen vol. Nou dat is toch best aardig.

Hema quick and go nagellakDe nagellak is verkrijgbaar in veel verschillende de kleuren en zitten in een glazen flesje van 7 ml. Ze zijn verkrijgbaar bij alle Hema filialen zowel in de winkel als Online voor € 2,- per stuk.

Welke kleur is jouw favoriete kleur uit de Hema quick and go collectie? Of heb jij een ander favoriet nagellak merk?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

3 Reacties

 1. juni 27, 2016 / 12:27 pm

  Wat een mooie kleurtjes en fijn dat ze zo snel opdrogen!

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 28, 2016 / 8:07 pm

   Ja het zijn zeker mooie kleurtjes! Vind de roze toch het mooist!

 2. Britt
  december 11, 2017 / 4:52 pm

  Wil ze weer kopen maar zijn er niet meer?

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: