Home » Fashion » Grote maten bh – Hünkemoller

Grote maten bh – Hünkemoller

Grote maten bh - Hünkemoller

Wanneer je grote maten bh’s draag is het soms lastig om de juiste bh te vinden. En eenmaal gevonden zien ze er vaak super saai uit. Of bieden ze niet de juiste ondersteuning. Gelukkig zijn er nu bij Hünkemoller trendy en sexy bh’s in grote maten beschikbaar. En natuurlijk gaat het niet alleen om de looks. Ook de ondersteuning en materiaalkeuze spelen een grote rol. Ik kocht er een aantal in de sale. Kijk je mee?

Hünkemoller BH’s Grote maten

Zelf vond ik het altijd een probleem om te shoppen voor grote maten bh’s. Er zijn maar weinig webshops te vinden waar je grote cup maten kunt bestellen. En om eerlijk te zijn is Hunkemöller van kleins af aan wel een van mijn favoriete ondergoed merken. Welke jonge meid kent deze winkel nou niet? Totdat, je raad het al mijn borsten groter werden. En de bh’s van Hunkemöller meer voldeden. Een tijdje geleden surfte ik op de website van Hunkemöller. En ontdekte ik tot mijn grote verbazing dat de maten voor steeds meer bh’s op de website lopen tot 90H. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik bestelde een aantal grote maten bh’s en probeerde ze thuis uit.

Grote maten bh -Diva - blauw

BH Diva

Uit alle grote maten bh’s die ik bestelde viel ik toch wel echt voor de Diva bh. Wat een prachtige vormgeving heeft deze bh. En wat een ontzettende fijne pasvorm.

Grote maten bh -Diva - blauw - close-up bandjes

Ik hou van de brede bh band. Het zit niet alleen ontzettend lekker. Ook zorgt een goede bh band voor het grootste gedeelte van de ondersteuning.

Grote maten bh -Diva - blauw - cup met kant

En wat dacht je van de brede bandjes. Ze snijden niet, zakken niet snel af. En zijn gemakkelijk verstelbaar

Grote maten bh -Diva - rood

. Daarnaast heeft de diva bh grote cups die wat hoger uitvallen. Hierdoor blijft je borst goed in de cup zitten. Super fijn!

Grote maten bh -Diva - rood- close-up cups

De Diva BH is verkrijgbaar in verschillende kleuren. En als je net als ik niet kan kiezen, dan koop je er toch gewoon meerdere? Zo kocht er eentje in het blauw/paars, rood en zwart.

Grote maten bh -Diva - rood- close-up cups

Hieronder krijg je een indruk van de zwarte variant. De helft van de cups is trouwens gemaakt van semi-transpart kant. Wat de bh een sexy uitstraling geeft.

Ook de afwerking van de beugels met kant doet de bh erg luxe ogen.

Grote maten bh -Diva - zwart- close-up cups

Mijn mening

Als ik deze grote maten bh’s zo zie liggen vind ik ze qua looks helemaal geweldig. Door het kant op de verschillende onderdelen; zoals het voorpand, de cups en bij de beugel aan de onderkant. Is de Diva bh zeker een sexy grote maten bh! Naast dat hij erg sexy en luxe oogt, zorgen de doorlopende beugels en brede, verstelbare schouderbandjes voor meer ondersteuning. Hierdoor wordt het draagcomfort echt verhoogd als je grote borsten hebt. Het materiaal zit luchtig en ademt goed. Waardoor je niet snel bezweet raakt.

En natuurlijk zijn voor al deze Diva bh’s ook bijpassende slips of boxers te verkrijgen. Zodat je een mooi setje kan dragen. Want ook dames met grote borsten lopen er graag sexy en luxe bij.

Grote maten bh -Diva - zwart- close-up cups met kant

Prijs en verkrijgbaarheid

De grote maten bh Diva is verkrijgbaar voor € 29,95 bij Hunkemöller in de winkel of op de website van Hunkemöller.

Wat is jouw favoriete merk voor grote maten bh’s?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: