Home » Food » Recept gezonde koolsalade

Recept gezonde koolsalade

Gezonde-koolsalade

Zoals ik in mijn post van gister verteld wil ik de aankomende tijd wat gezonder gaan doen. Vandaar dat ik vandaag mijn home made koolsalade met jullie deel. Wat heb je er voor nodig? En hoe maak je het? Lees snel verder…

Wat heb je nodig?

  • Witte kool
  • Rode kool
  • Munt
  • Basilicum
  • Citroensap
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout

Hoe maak je het?

Dit is echt een super simpel recept en klaar in een hand omdraai. Snij van beide koolsoorten een even hoeveelheid (iets meer of minder van de ene soort maakt niet uit!) Vervolgens hak je de basilicum en de munt fijn. Verdeel door de kool en breng op smaak met een flinke scheut olijfolie, een theelepel citroen sap en zout en peper naar smaak. En voila er staat in handomdraai een gezonde koolsalade op tafel.

P.s. Mocht je er een maaltijdsalade van willen maken dan kun je de salade verrijken met komkommer, tomaat, uien of eventueel zalm of tonijn.

Gezonde-koolsalade2

 

 

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: