Tot mijn verbazing kwam ik in Duitsland een essence schap tegen in de plaatselijke DA en DENK IE WAT? Daar lagen nog volop Lash Princess mascara’s op voorraad! Ik rekende er meteen eentje af, want ik was super benieuwd of deze Lash Princess mascara werkelijk zo goed is als iedereen zegt. of is het een hype gebaseerd op één hele overtuigende voor- en nafoto? Let’s find out!

Verpakking

 Allereerst de look & feel. Zoals alle verpakkingen van essence is ook de Lash Princess mascara gestoken in een lekker speels jasje. Een zwarte huls met sexy curves is voorzien van mintgroene krulletjes in de vorm van een korset en een hartje-met-kroontje. Schattig! Omdat deze 3D versiersels op de dop gemaakt zijn van rubber geeft dit meteen extra veel grip wanneer je de dop opendraait. Daar heeft essence goed over nagedacht, echt slim!

Op de voorkant staat in sierlijke letters ‘Lash Princess – false lash effect mascara’. Deze mascara belooft dan ook een onweerstaanbaar valse wimper effect en een dramatisch volume. De huls bevat 12ml product.

Borsteltje


Het borsteltje is vrij lang en slank en loopt naar het uiteinde iets taps toe. De haartjes zijn lekker fluffy, niet per se superlang, maar staan wel lekker dicht op elkaar. Hierdoor is het een vol, maar slank borsteltje.

Resultaat

Mijn wimpers zijn lang, superfijntjes, en heel recht. Voordat ik mascara aanbreng krul ik ze daarom altijd met een wimperkruller. Omdat ze zo fijn zijn vind ik het belangrijk dat een mascara ze lekker veel volume geeft zodat ze goed opvallen. En omdat mijn wimpers van nature zo recht zijn vind ik het belangrijk dat een mascara mijn wimpers niet laat uitzakken. Om die reden gebruik ik eigenlijk altijd een waterproof formule, maar voor deze gehypete mascara maak ik vandaag even een uitzondering. Mochten mijn wimpers lichtjes uitzakken, dan ligt dat aan de niet-waterproof formule en zal ik daar geen strafpunten voor rekenen. Maar we zullen zien!

Links mijn wimpers zonder mascara en rechts mijn wimpers met één laagje Lash Princess mascara:


Lash Princess geeft mijn wimpers inderdaad lekker veel volume en waaiert ze mooi uit, maar… toch zou ik het geen false lash effect willen noemen. Ik ben zeker niet ontevreden met het resultaat, maar stiekem had ik gehoopt op net iets meer.


Tja, het effect is mooi, maar helaas niet zo spectaculair als bij EllieDaisyLouise.


Toch valt het uitzakken van de wimpers me mee. De krul zakt weliswaar iets uit, maar niet zo veel als bij andere non-waterproof formules.

Zo ziet de mascara er van een afstandje uit:


Al met al is dit bést een prima mascara. Het maakt mijn wimpers lekker zwart, opvallend, volumineus en geeft ze zelfs iets meer lengte. Met deze mascara verander ik mijn ogen met één veeg in regelrechte blikvangers! De krul zakt lichtelijk uit, maar dat komt door de non-waterproof formule (die mijn rechte wimpers eigenlijk heel hard nodig hebben, haha!). Als je nooit waterproof mascara gebruikt, kan ik je de Lash Princess mascara van essence zeker aanbevelen. Voor mij persoonlijk is de Lash Princess mascara geen topper. Ik mis toch die ‘hardheid’ van een waterproof formule die de krul de gehele dag recht overeind houdt!

Dat gezegd hebbende, is elk persoon en dus ook elke wimper weer anders. Gelukkig maar, want als we allemaal op elkaar zouden lijken zou het een behoorlijk saaie wereld zijn. Dat deze mascara wonderen verricht voor EllieDaisyLouise, wil nog niet zeggen dat het wonderen verricht voor mij. Of voor jou. Stiekem had ik er wel een klein beetje op gehoopt, but… a girl can dream, right?!

Prijs & verkrijgbaarheid


Benieuwd geworden naar deze mascara? Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, je betaalt namelijk slechts €3,39 voor de essence Lash Princess mascara. SUPERGOEDKOOP!


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe de meest gehypete mascara van dit moment het doet op mijn wimpertjes, en hopelijk kunnen jullie nu ook beter inschatten of de mascara ook iets voor jou is (of juist niet).

Wat vinden jullie van het resultaat van de essence Lash Princess mascara, en is deze mascara iets voor jou?