Home » Food » Hoe je zelf de lekkerste hartige Kaas koekjes maakt

Hoe je zelf de lekkerste hartige Kaas koekjes maakt

Kaas Koekjes

Dit Kaas koekjes recept is niet zomaar een recept. Dit is een recept op basis van een artikel dat ik al eerder schreef over Food recycling. Omdat ik zoveel mogelijk eten wil consumeren en jullie ook wil stimuleren hetzelfde te doen maakte ik dit Kaas koekjes recept. Dus heb jij ook kaas liggen die tegen de houdbaarheidsdatum aan zit? Of hou je gewoon van koekjes bakken? Ga dan aan de slag met dit recept en voor je het weet heb je heerlijke Kaas koekjes op tafel staan!

Ingredienten

 • 100 gr restjes kaas
 • 25 gr bloem
 • 1 tl paprika of kerrie poeder

Extra nodig

 • koekenpan
 • keukenrol

Bereiding

Zorg dat de kaas geen schil meer bevat en rasp deze zo fijn mogelijk. Meng de kaas met het paprika poeder of eventueel het kerrie poeder. Verdeel het kaasmengsel gelijkmatig in een voor verwarmde koekenpan (geen olie). Bak de kaaskoekjes op middelhoog vuur. Zet na circa 45 sec het vuur laag als de kaas goudgeel begint te kleuren. Maak het koekje voorzichtig los van de koekenpan bodem en draai hem om. Doe dit met beleid, anders breekt je koekje gelijk! Bak nu 10 seconden aan de andere kant en leg ze vervolgens op een bord.

Ga jij dit Kaas koekjes recept uitproberen?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

 1. mei 23, 2018 / 9:02 am

  Ja, deze wil ik best proberen want je hebt er maar weinig ingrediënten voor nodig. Daar houd ik van!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 23, 2018 / 9:21 am

   Me 2! Lekker uitproberen zonder al te veel boodschappen in huis te halen en lekker de rest opmaken 😉

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: