Home » Lifestyle » Fleur je werkplek op met de Ban Do Coffee Mug

Fleur je werkplek op met de Ban Do Coffee Mug

Fleur je werkplek op met de Ban Do Coffee MugBen je het ook zo zat die gare plastic bekertjes op je werk? Kan je wel wat kleur en vrolijkheid gebruiken wanneer je je hersens weer eens op voFleur je werkplek op met de Ban Do Coffee Muglle toeren laat draaien? Fleur je werkplek op met de Ban Do Coffee Mug! Je hebt ze in verschillende soorten en ow wat zijn ze leuk! Vind je niet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De koffiehouders van Ban Do staan zeker op mijn wishlist. Ze zijn gewoon te cute. Drink je geen koffie? Niemand die het in de gaten heeft dat je er iets anders in stopt!

 

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

  1. mei 8, 2018 / 10:33 am

    Deze bekers zien er inderdaad vrolijk uit! Leuk om de werkplek op die manier op te fleuren.

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: