Home » Interieur » Flanellen Dekbedovertrek van Dekbed-discounter.nl

Flanellen Dekbedovertrek van Dekbed-discounter.nl

Flanellen Dekbedovertrek van Dekbed-discounter

Iedereen slaapt graag lekker warm in bed. De één zet de verwarming voor het slapen gaan aan, de ander neemt er een extra deken bij. Je kunt je het best wapenen tegen de kou met een flanellen dekbed. Een degelijke materiaal stof die fijn aanvoelt wanneer je s’avonds in bed kruipt, maar ook wanneer je ‘s morgens nog even extra lang wilt blijven liggen!

Omdat ik uitgerust wakker worden belangrijk vind en mijn schoonheidsslaap hard nodig heb, ben ik hard op zoek naar een flanellen dekbed. Sinds we verhuist zijn zijn een hoop van onze spullen zoek geraakt en zo dus ook ons flanellen dekbed.

Er was voldoende keus online, maar flanellen dekbedden zijn over het algemeen vrij prijzig. Tot ik op de site van dekbed-discounter.nl terecht kwam. Dekbed-discounter verkoopt overtrekken van verschillende merken zoals Walra, Dreamhouse bedding, Essara en Aneeza. Ze verkopen producten in verschillende materialen zoals katoen, microvezel, satijn en flanel.  En flanel was nou juist het gene waar ik naar op zoek was! Joehoe! Ze hadden super veel verschillende printen flanellen dekbedovertrekken. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om dit Flanellen Dekbedovertrek van Dekbed-discounter.nl te bestellen.

Een dekbedovertrek met een hip printje, mooi blauw erg rustgevend. Daar word je toch blij van als je wakker word? Of als er weer eens visite langs komt om naar ons nieuwe huis te kijken en ik ons bed netjes moet opmaken. Het dekbedovertrek staat super chique.

Maar wat ik nog belangrijker vind is een goede service, snelle levering en je kunt er veilig betalen. En dat de stof van het dekbedovertrek van super kwaliteit is.

Geen dunne rommel, zoals je van de meeste webshops ontvangt maar stevige dikke flanellen stof die je lichaam lekker warm houd als je in bed glijd s’avonds. Ik kan de komende wintermaanden weer lekker slapen en hoef me zeker geen zorgen te maken om de kou ‘s nachts.

Als ik je nieuwsgierig heb gemaakt, dekbed-discounter verkoopt dekbedovertrekken, dekbedden, kussens, hoeslakens en boxsprings voor een hele scherpe prijs. De kwaliteit is erg goed en de prijzen zijn best laag. Er zijn vaak kortingen waardoor je nog minder hoeft te betalen voor een fijn dekbedovertrek!

Ondanks de feestdagen had ik mijn dekbed binnen 1 dag in huis! Het product was goed verpakt en via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de levering. Dikke prima dus, deze webshop!

Ben jij bekend met de flanellen dekbedovertrekken?

Disclaimer

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

4 Reacties

 1. januari 10, 2017 / 6:30 pm

  Wat een mooi dekbedovertrek! Ik hou ook van warme flanellen dekbedovertrekken. Nu in de winter ligt er zelfs nog een extra dekentje op.

 2. januari 11, 2017 / 1:11 pm

  Oh wat een mooie heb je uitgekozen! Mooie kleur blauw!

 3. Mien
  maart 31, 2017 / 4:03 pm

  Heerlijk zijn ze die flanellen dekbed overtrekken! Als je ze eenmaal hebt geprobeerd, wil je niet meer zonder…

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: