Home » Lifestyle » Feel free, Be free

Feel free, Be free

feel free be free

Op sommige momenten heb ik dat zo’n gevoel van ultieme vrijheid. Bijvoorbeeld als het mooi weer is en ik op mijn motor over de dijk rijd, de vogels hoor fluiten en het water zie weerspiegelen. Of als ik lekker aan het hardlopen ben in de natuur. Even aan niks denk maar gewoon lekker lopen.

Best raar dat we vrijheid zo normaal vinden eigenlijk. Ik neem het elke dag voor lief. Ik ben elke dag vrij om te kiezen wat ik wel en niet wil doen en hoe ik dat wil doen. Natuurlijk ben je niet in alles vrij en zijn er wel regels waar je je gewoon aan moet houden, de ongeschreven regels van het leven. Soms moeten we dingen doen die niet leuk zijn. Op zo’n moment voel je je misschien even niet zo heel erg vrij, maar bepalen we niet zelf in een grote mate hoe vrij we ons voelen?

Gister was het Bevrijdingsdag een mooi moment om er nog eens Extra bij stil te staan wat vrijheid nu eigenlijk betekent. Heeft vrijheid alleen maar met oorlog te maken? Wat betekend vrijheid nou letterlijk? Ik denk dat het begrip vrijheid door ieder mens anders ingevuld wordt, maar ik denk wel dat we het erover eens zijn dat vrjiheid is: genoeg ruimte krijgen om te zijn wie je bent en om je daarin vrij te voelen. Wij moeten ons gezegend voelen met al die vrijheid die wij hebben… Want wat hier vrijheid is… is niet overal op deze wereld…

En voor iedereen die dit lees ik hoop dat jullie lekker hebben genoten van de bevrijdingsfeesten gisteren.

P.s. En vergeet niet maak fun, voel je vrij, geniet en laat iedereen zichzelf zijn!

 

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: