Home » Lifestyle » Favorite Five III

Favorite Five III

Favorite Five #3

Vandaag is het sinds enkele dagen waren een beetje warm. Terwijl ik dit blog bericht schrijf zit ik lekker op het balkon met de zon op mijn bol. Een zonnebrilletje op luisterend naar een lekkere zomerse songs. Wil je weten welke? Kijk dan even in deze blogpost.

Ook deze week deel ik graag weer vijf van mijn favorieten met jullie.

Olijven

Olijven
Mensen die me goed kennen weten dat ik onzettend gek ben op olijven. Ik eet ze bij het eten, door de salade of soms gewoon zo als tussendoortje. Zwarte, groene, kleine, grote, Italiaanse of Griekse. Olijven zijn er in verschillende soorten en maten. Bovendien zijn ze erg lekker én gezond. De meeste mensen kennen het onderscheid tussen groene en zwarte olijven. De groene zijn eigenlijk de onrijpe vruchten en smaken vaak nog wat bitter, de zwarte zijn rijp en daardoor zachter en sterker van smaak. Ik heb gekozen voor een combinatie van beiden. Ze zijn niet van een speciaal merk maar gewoon van de turkse supermarkt. Onrijpe Knoflook olijven & roodbruine olijven zonder extra smaakje.

Palmboompje

Palmboompje
Ondanks dat ik mijn planten voldoende water heb gegeven met de warme dagen gingen een aantal van mijn huiskamer planten dood doordat deze niet in het velle zonlicht en de hitte mochten staan. Ik vertelde dit aan mijn vriendin die bij de bloemen winkel werkte en kreeg deze palmboom van haar cadeau. Deze is zeker wel bestand tegen warme temperaturen zei ze! Heb mijn baby palm een mooie plek in de woonkamer gegeven en hoop dat hij het goed blijft doen. Mooi weer of niet ik heb in ieder geval een lekker tropisch uitzicht.

Tour de France

We hebben er allemaal aan moeten geloven, heel Utrecht! We konden vanaf donderdag nergens meer naartoe en zaten opgesloten in ons eigen stadje! Maar als ze dan eenmaal voorbij komen, dan ben je toch wel even trots dat ze in jouw stad rijden en dat je het hebt mogen meemaken. En dat allemaal vanaf je eigen balkon!

Mijn neefje Malik. We boxen em!

malik
Ik ben gek op mijn kleine neefje. Hij is zo klein maar heeft toch al zo zijn eigen willetje. En sterk dat hij is! Ik ben trots op mijn vriend, mijn zus die dag en nacht vanuit haar moederinstinct met heel haar hart voor hem zorgt. Want het is me een mannetje hoor! Hij staat graag in de aandacht en groeit als kool. Omdat tantie zo gek op hem is kreeg ik gewoon een box van hem. Veel van genieten <3, want kleine kinderen worden helaas snel groot…

Coolbest

coolbest
Toen ik op het werk zat en de airco kapot was voelde ik me net een gesmolten melk chocolaatje. En wat doe je dan? Je gaat naar de supermarkt en koopt een lekker drankje dat je dorst lest. Coolbest was mijn redder in nood. Ik ben gek op de versie Passion Fruit. Wat drinken jullie het liefst met deze hitte?

Dat waren alweer mijn vijf geluks momentjes van deze week…. Wat zijn jullie geluks momentjes van deze week?

 

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: