Home » Lifestyle » Favorite Five II

Favorite Five II

favorite-five-2

1.Schoenen van Elise store

Ik ben zo happy met deze schoenen die ik al een tijdje heb. Ze zitten zo lekker en ik draag ze echt non-stop. Ik heb ze gekocht bij Elise store. Ze werden netjes optijd geleverd en ze zijn ontzettend mooi en comfy <3

2.Tank Indicator

Vanochtend reed ik weer eens naar mijn werk en ik werd echt onzettend blij van het feit dat mijn tank indicator steeds meer kilometers aangaf. Waarschijnlijk kwam dit omdat ik zuinig reed op de cruise controle 😀 en ook al wist ik wel dat ik echt niet zoveel kilometers op één tank kon rijden, toch moest ik er even van smilen vanochtend! Van 1010 naar maar liefst 1030 km!

Favorite Five 2-1

3.Rozen

Deze mooie rozen hebben abdullah en ik gekregen voor onze verjaardagen. Ik was maandag jarig! Abdullah dinsdag! En nee, we hebben het niet gevierd. Maar stilletjes voorbij laten gaan (vandaar dat je er ook niks over gelezen hebt).

4.Taart van de vlaaienboer uit Rotterdam

Toen we gezellig bij de tante van Abdullah op visite gingen om daar te ontvasten en te genieten van de Iftar kregen we dit als toetje, omdat we jarig wargen geweest! Wat een onzettend lekkere taart! Jummiej!

5.Aardbeien, Noten & Yoghert = Ontbijt

Deze week heb ik erg genoten van mijn ontbijt. Simpelweg, omdat ik er even bij stil kon staan dat zoveel mensen geen ontbijt hebben. Ondanks dat ik elke ochtend iets anders kan kiezen neem ik toch het liefst Aardbeien, Noten & Yoghert, omdat ik het gewoon het lekkerste vind! Ben namelijk niet echt een ontbijter.

Favorite Five 2-2

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: