Home » Beauty » Essence – Back 2 schoollook

Essence – Back 2 schoollook

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal!

Het nieuwe studiejaar is begonnen en dan wil je er natuurlijk weer op en top uitzien. Ik ontving een 5 tal producten van Essence en creëerde daarmee een geweldige make-up look waarmee jij straalt alsof je gisteren terug bent gekomen van je verre strandvakantie! Benieuwd naar de producten die ik uittestte en de look die ik creëerde? Bekijk dan de video.

Wat vindt jij van mijn Essence make-up – back-2-schoollook?


* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf.


 

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: