Home » Beauty » Eerste review: Siliconen spons vs beauty blender

Eerste review: Siliconen spons vs beauty blender

De siliconen spons ook wel silisponge genoemd is de nieuwe trend op het gebied van make-up. De siliconen spons kun je gebruiken om je dagelijkse foundation en concealer aan te brengen net zoals je dit met een kwast of de beautyblender doet. Ik kocht mijn siliconen spons op AliExpress en review hem vandaag voor jullie. Ook vergelijk ik hem met de beautyblender.

Wat gebruik jij voor je dagelijkse foundation? Een Beautyblender, Siliconen spons of gewoon een kwast?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: