Home » Lifestyle » Interieur » Een gave toevoeging aan je interieur | MixPix Fototegels

Een gave toevoeging aan je interieur | MixPix Fototegels

Ondanks dat ik een groot fan ben en al enkele foto op canvas heb. Heb ik er dit keer voor gekozen om het eens over een andere boeg te gooien. Daarom koos ik voor de zogeheten “MixPix”. Vandaag vertel ik je er wat meer over. En laat ik je zien waar en hoe ik ze in mijn interieur heb verwerkt. Lees je mee?

Ik weet wist al een tijdje niet wat ik aan moest met de saaie muur tussen de gang en de keuken. Hij is gewoon wit dus veel spannends is er niet aan. Maar we kijken veel meer tegen deze muur aan, dan tegen de andere muren in ons huis. Bijvoorbeeld wanneer ik lekker sta te koken, op de bank zit, of wanneer we visite hebben aan de eettafel. Om die reden wilde ik deze muur graag een andere look geven, maar ja… Hoe pak ik dat aan? Eerst had ik bedacht om een vlak te schilderen, maar omdat ik snel verveeld ben vond ik dat niet zo’n goede oplossing. Tot dat ik de MixPix tegen kwam. Toen raakte ik geïnspireerd.

Ik was namelijk al een tijd opzoek naar een leuke plek om wat meer foto’s die ik zelf heb gemaakt, van onze reis naar Marrakesh te displayen in huis. Het thema dat wij voor onze woonkamer hebben gekozen is ook warm en ‘Oosters’. Dus de foto’s passen hier helemaal bij.

MixPix

Ik besloot dus om gewoon aan de slag te gaan en de MixPix te bestellen bij Bestecanvas.nl. MixPix zijn wat kleinere vierkante prints op fototegels. Die je, naast dat je ze gewoon kunt neerzetten, ook nog met een plaksysteem op de muur kan bevestigen. Zoals met het Magnofix® systeem van BesteCanvas.nl dat er bij inbegrepen zit. En wanneer je de prints net zoals ik op een fotoplankje zet, kun je ze op ieder moment een nieuwe volgorde geven of op een andere plek ophangen zonder gaten of beschadigingen te veroorzaken. Ideaal voor iemand die moeite heeft met kiezen, en elke week, of elke maand eigenlijk wel weer iets anders wil.

Bestellen

Het bestellen gaat super makkelijk, je upload één of meerdere foto’s. Kijkt ze nog eens na en drukt op bestellen. Je betaalt de bestelling en binnen no-time zijn ze binnen. Daarnaast waren ze ook nog eens super goed verpakt in bubbeltjes papier, dat ik er amper af kreeg. Super fijn, want zo beschadigen jouw mooi bestelde foto’s niet!

Mijn Mening

Of je ze net zoals ik deed op een fotoplank neerzet van IKEA. Of ophangt aan de muur. Dat maakt helemaal niet uit. De schilderijen zijn klein maar fijn en dus op meerdere manieren te stijlen. Ik had ze eerst aan de muur gehangen, maar vond ze op de fotoplank toch leuker, omdat het zo wat minder strak oogt. En je er ook nog wat bij kunt zetten.

Moet je eens naar deze before and after foto’s kijken. Mijn muur ziet er gelijk een heel stuk gezelliger uit!

Na het fotograferen heb ik er nog een geurkaars en wat geurstokjes bijgezet. Why not? En het staat super gezellig!

Prijs en verkrijgbaarheid

De MixPix fototegels zijn normaal verkrijgbaar bij Bestecanvas.nl vanaf € 10,- maar nu tijdelijk verkrijgbaar voor € 5,- per stuk. En met de kortingscode: MELICIOUS10 krijg je nog eens 10% korting op je bestelling.

Heb jij ook zo’n muur in je huis waar je je geen raad mee weet?
Hoe heb jij het opgelost?

disclaimer
Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: