Home » Lifestyle » dwerghamster als huisdier – Mattie

dwerghamster als huisdier – Mattie

 

dwerghamster als huisdier - Mattie

Het is even wat rustiger geweest op mijn blog. Dat had een goede reden! Twee weken geleden heb ik een dwerghamster als huisdier gekregen! We hebben hem Mattie genoemd.

Mijn nieuwe vriendje Mattie de dwerghamster was nog erg schuw… verstoppen dus!

dwerghamster als huisdier - Mattie

maar als hij dan eenmaal tevoorschijn komt…  heeft ie toch wel een schattig koppie!

dwerghamster als huisdier - Mattie

Vandaar dat ik de afgelopen paar weken veel tijd aan mattie heb besteed. Hij moest wennen aan ons en aan zijn nieuwe huis. Veel geduld hebben dus en veel proberen naast hem te zitten tegen hem te praten en hem op zijn gemak te stellen.

Daarnaast heb ik geprobeerd uit te zoeken wat je allemaal moet weten voor je aan een dwerghamster als huisdier begint. Uhu ja een beetje laat, maar Mattie was een cadeau van Abdullah zijn oom. Wat een bofkont ben ik toch met zulke lieve schoonfamilie!

dwerghamster als huisdier - Mattie

Een dwerghamster als huisdier is hardstikke leuk! En wat is het toch een schatje! Ik ben nu al verliefd.

Heb jij ook een huisdier? En zo ja, wat voor één?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: