Home » Mommy » DIY | Maathangers babykast

DIY | Maathangers babykast

Maathangers-baby-kast-13

De afgelopen weken ben ik ontzettend veel bezig geweest met babykleding. Het wassen, uitzoeken, maar ook het op maat hangen van babykleding. Hierdoor liep ik tegen het probleem aan dat je in de kledingkast niet goed kan zien welke maat een setje kleding is. Daarom maakte ik Maathangers voor in de baby kast. Ben je benieuwd hoe ze eruit zien? Of zou jij deze DIY ook graag zelf willen maken? Lees dan snel verder…

maathangers baby zelf maken

Ik ging op zoek naar maatverdelers voor in de babykast bij verschillende babywinkels, maar ze of helemaal niet of niet in de juiste kleur vinden. Dus besloot ik de maathangers voor onze baby zelf te maken in Illustrator.

En omdat, ik jullie ook een handig ingerichte babykast gun, deel ik deze DIY voor Maathangers baby kast met jullie! Kijk je mee?

Ik beschrijf hier onder stap voor stap hoe ik het heb aangepakt. Overigens zijn de babykast maathangers te gratis te downloaden in het mintgroen als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Maar mocht je ze nou graag in een andere kleur willen? Laat dan een berichtje achter onder deze post en dan zal ik ze ook in die gewenste kleur beschikbaar stellen 😉

Maathangers-baby-kast-1

Ik printte ze uit op A4 papier en knipte ze vervolgens uit. Dit is nog best wel een precies werkje!

Maathangers-baby-kast-7

Eenmaal uitgeknipt, zocht ik een stuk karton, om de maat verdelers te verstevigen. Ook deze knipte ik uit op de grootte van de maat verdelers.

Maathangers-baby-kast-5

Hierna plakte ik ze op elkaar met wat lijm.

Maathangers-baby-kast-6

En tadaa, dit is het resultaat. Zijn ze niet mooi geworden?

Maathangers-baby-kast-13

Super handig, vooral als je veel kleding in verschillende maten hebt.

Maathangers-baby-kast-10

Wil jij deze handige Babykamer Kast verdelers op Maat ook maken voor jouw kleintje?

Schrijf je dan hieronder in voor de Nieuwsbrief van Melicious. Je krijgt na aanmelding een link toegestuurd, zodat je de maathangers kunt downloaden.

Inschrijven Nieuwsbrief

* verplichte velden
Volg:

Geef een reactie