Home » Lifestyle » DIY Agenda

DIY Agenda

Agenda

Nu het schooljaar weer begonnen is hebben de meesten van jullie weer een nieuwe agenda nodig. Al zit je niet op school en ben je aan het werk.. die saaie agenda’s kunnen wel wat kleur en fleur gebruiken. Daarom vandaag een DIY hoe je zelf een leuke, maar toch goedkope agenda kunt maken die helemaal jou smaak is…

Wat heb je nodig?

  • Agenda Action € 0,99
  • Verschillende soorten Washi tape
  • Text stickers
  • Tab stickers

agenda benodigdheden

 

Hoe maak je het?

Beplak de agenda op verschillende manieren met verschillende soorten washi tape. Je kunt hem er helemaal mee inwikkelen, maar je kunt ook gedeeltes beplakken.

Agenda washitape beplakt

Ik heb hier en daar text stickers er tussen geplakt voor een speels effect. Anders lijkt de agenda op een gewoon agenda en dat wilde ik nou juist niet!

DIY Agenda

Om de belangrijkste data die ik meestal meerdere keren per week nodig heb gelijk te kunnen vinden, heb ik tab stickers geplakt. Nu kan ik op elk gewenst moment de benodigde info vinden. Natuurlijk zou je de agenda ook kunnen bestempelen, betekenen enz enz.. Leef je uit en wees creatief!

Hebben jullie nog andere leuke ideeën om met deze agenda te doen? En wat voor agenda hebben jullie? Altijd een bepaald merk?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

  1. mei 29, 2018 / 8:51 am

    Ik ben dol op agenda’s en was benieuwd wat je er van had gemaakt. Het resultaat is echt leuk geworden!

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: