Home » Beauty » De perfecte tan met de Collistar Face Magic Drops

De perfecte tan met de Collistar Face Magic Drops

Het begint eindelijk lekker weer te worden in Nederland de zon breekt door en het is weer tijd voor rokjes. Onze bleke huidjes kunnen wel een kleurtje gebruiken en laat ik nou het juiste product getest hebben die daar verandering in kan brengen! De Collistar Face Magic Drops

Collistar Face Magic Drops

Jeetje op deze foto lijkt het bijna of ik licht geef! Gelukkig bruin ik snel, toch heb ik graag een tintje als de zon gaat schijnen. Daarom gebruik ik voor mijn gezicht de magic face drops van Collistar. Een Zelfbruiner speciaal voor het gezicht.

Collistar Face Magic Drops

Het flesje komt in een chique verpakking en ziet er goed gevuld uit. Deze flacon bevat maar liefst 50ml, maar de standaard variant is 30ml.

Collistar Face Magic Drops

Ook heeft de flacon een pipetje zodat je de magic drops makkelijk kunt doseren. De substantie voelt wat kleverig aan op het gezicht, maar eenmaal ingetrokken heb je nergens last van.

Collistar Face Magic Drops

De ingrediëntenlijst is huge! Er zit parfum in, maar ook verzorgende oliën zoals Aloë Vera sap, pinda-, walnoot- en maisolie. Waar ik persoonlijk iets minder blij van wordt zijn de parabenen en chemische stoffen in de tan die de kleurverandering opwekken.

Collistar Face Magic Drops

Al met al werken de Collistar Face Magic Drops hydraterend, verzachtend en verstevigend zoals het product beloofd te doen.

Collistar Face Magic Drops

Wat ik super prettig vind aan dit product is dat je zelf kunt doseren hoe intens je de tint wilt hebben.  Naarmate je het product meer gebruikt word de kleur dieper.

Je kunt de druppels zo uitsmeren over je gezicht en hals, maar je kunt het ook mengen door je dagcremé. Zelf vind ik dit laatste het fijnst. Ik gebruik twee druppels voor mijn gezicht en nek, zodat het matcht met mijn lichaam. Mijn gezicht is altijd wat lichter geweest vergeleken met mijn hals en lichaam. Eigenlijk best gek, want deze komt natuurlijk wel het meeste in de zon!

Hoe het product werkt? Naar mijn idee goed. Na 1 keer gebruiken zag ik al verschil, maar na 2 keer gebruiken valt het ook de mensen in mijn omgeving op.

Collistar Face Magic Drops

Zoals je ziet oogt 3x gebruiken het meest natuurlijk. Als ik het product 4x heb gebruikt vind ik het niet ietsje teveel van het goede…

ollistar Face Magic Drops

Maar als ik me dan opmaak na 4x gebruik… ziet het er zo uit. Zo vind ik het eigenlijk best natuurlijk ogen. Je moet zelf dus een beetje uitproberen wat het beste voor jou is…

Ik ben niet het type dat houd van de zonnebank. Het is slecht voor je huid en je krijgt er rimpels van! Daarom is dit voor mij een mooie manier om toch in de winter en zomer mijn bruine tintje te behouden.

Wat ik van het product vind? Ik ben er super blij mee en als de flacon op is ga ik hem zeker nog een keer aanschaffen! Wat ik ideaal vind is dat je zelf kunt kiezen hoe intens je de tint hebben wilt. De kleur lijkt natuurlijk en valt ook niet oranje uit.

De Collistar Face Magic Drops kun je kopen bij de luxere drogisterijen of bij bol.com voor € 24.95.

Gebruik jij een zelfbruiner?
En Wat vind jij van de Collistar Face Magic Drops?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

13 Reacties

 1. mei 25, 2017 / 12:41 pm

  Dit is mijn eerste bezoek aan jouw site: heldere uitleg over het product én een kritische noot mbt de inhoud, fijn al die foto’s en leuk om jou ook gelijk te zien.

  Ik moet toegeven: ik ben niet zo van de make up en crèmetjes, hoewel het op mijn leeftijd (bijna 52) ‘beter’ zou zijn als ik écht wat vaker een verzorgende crème zou gebruiken. Enne… je triggert me met jouw foto’s van ‘voor’ en ‘na’: als ik binnenkort een feestje heb dan misschien toch maar eens langs Douglas 😉

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 25, 2017 / 12:44 pm

   Bedankt voor je lieve comment Sonja! Zelf vind ik het altijd fijn als je het resultaat ziet. Zo weet je of een product wel of niet voor jou geschikt is. De cremetjes de één zweert erbij en dan ander houd van puur natuur. Ieder zijn ding toch?

 2. mei 26, 2017 / 12:48 pm

  Je ziet inderdaad heel goed verschil Ik zou het zelf niet zo snel gebruiken, maar dat is omdat ik het niet erg vind als ik geen zonnig kleurtje heb. 🙂

 3. oktober 20, 2017 / 8:30 am

  Helemaal mee eens dat je de producten goed en nauwkeurig beschrijft. Helaas heb ik niets met beauty producten.

 4. oktober 20, 2017 / 8:31 am

  Wauw wat een mooi verschil na die paar keer zeg! Ziet er echt goed uit.

 5. oktober 20, 2017 / 8:38 am

  Het ziet er heel mooi uit! Alleen dit soort producten gebruik ik zelf nooit, omdat het bij mij te veel opvalt. En wat ik mij ook afvraag is hoe is het verschil met je nek/hals en decolleté (dat verschil valt dan juist toch op of niet)? x

 6. oktober 20, 2017 / 8:46 am

  Ik moet bekennen dat ik het niet zo heel natuurlijk vind geworden. Een beeetje oranjig.

 7. oktober 20, 2017 / 7:18 pm

  Het is inmiddels al wat kouder weer, nu gaat juist het kleurtje er weer af. Dus dit zou ook voor nu wel ideaal zijn. Lekker getint in de winter. Wat mij vooral opviel aan de foto’s: wat heb jij prachtige wenkbrauwen.

 8. oktober 20, 2017 / 7:49 pm

  Zelf zou ik het niet durven gebruiken uit schrik van plekken te hebben

 9. oktober 22, 2017 / 9:37 pm

  Oh ik vind het wel een klein beetje geel? Of zijn dat de foto’s? Ik doe zelf altijd mixen met een dagcreme, dan is het effect wat minder heftig

 10. Milja
  november 8, 2017 / 9:53 pm

  Ik heb zelf de magic drops van collistar. Het is inderdaad een hele fijne zelf tanning die echt geen vlekken achter laat. Enige nadeel bij mij vind ik, mijn huid gaat er van glimmen en oogt vet.

  • Mariëlle
   Auteur
   november 8, 2017 / 10:04 pm

   ohooh ja dat moet je niet hebben inderdaad. Waarschijnlijk heb je dan van jezelf al een vette huid. Deze tan is namelijk op oliebasis…

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: